Džíny jaro 2012 – všehochuť střihů a stylů

Džíny jaro 2012 – všehochuť střihů a stylů

26. března 2012, jeany jaro 2012, džíny jaro 2012, dámské jeany, trendy jaro 2012

Sponzorované odkazy

Denimová móda je základem každého šatníku. Jen málokdo dnes postrádá minimálně jedny džíny. Většinou si pořizujeme na každou sezónu jiný typ. Příznivci džínů často obměňují střihy a praní podle toho, zda je léto nebo zima. Obecně vzato k letním džínům patří světlejší praní a k zimním zase tmavé praní. Nicméně tyto rozdíly se stávají pomalu přežitky a na barvu podle ročního období se tolik nedbá. Ale i tak se džíny řídí módními trendy.

Dámské džíny pro jaro 2012 zahrnují široký výběr známých střihů i praní. Pozornost poutají především barvy. Mezi moderní patří, podobně jako u všech kusů oděvu a doplňku, džíny v pastelových barvách.

Návrháři zdá se také přihlédli k běžnému zákazníkovi, který nemá až tolik o módní dění zájem a zařadili do kolekcí jednoduché funkční střihy a klasická praní.

Podívejme se, co nabízejí známé módní řetězce.

Oblíbený Next nabízí klasické typy i novinky

Snad nejširší spektrum typů džínů nabízí značka Next (ovšem ani Levis neustoupil od variability střihů dámských džínů). Pomocí jejich nabídky se nám snadno podaří rozpoznat letošní trendy.

Přetrvávají SKINNY džíny i SKINNY FITS, které mají vyšší pas a nabízeny jsou i v extra prodloužené délce.

Střih SLIM FITS není žádnou novinkou a takové jednoduché džíny se vždy hodí.

Typ BOOTCUT zná každá žena s náročnými požadavky na komfort a klasiku. Zároveň přetrvává trend pánského stylu džénů (BOY FIT).

Nelze si nepovšimnout návratu zvonových kalhot neboli FLARED JEANS. Nejedná se o obrovské „zvonáče“, ale pouze o mírněji rozšířené nohavice.

Jako novinku nabízí Next typ džínů NEW LIFT &SHARE. Ty zvýrazňují postavu s důrazem na nejdůležitější partie – tedy zadeček.

Mango v klasickém i trendy stylu

Značka Mango se vyvarovává velkého experimentování a raději sází na jistotu. Módní trendy zařazuje do kolekcí, ale stále se drží i klasických typů džínů.

Barevné džíny ovšem letos nemohou chybět nikde.

Pastelové džíny Promod

Kolekce značky Promod je výrazná právě využitím moderních pastelových barev. I dámské džíny jaro 2012 tyto barvy mají. I tato značka nabízí zvonový typ kalhot, stejně tak BOOTCUT nebo BOYFRUEND typ.

Zdroj: www.promod.eu , www.mango.com , www.nextdirect.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu