Dejte svému botníku styl / Pánské trendy boty jaro 2012

Dejte svému botníku styl / Pánské trendy boty jaro 2012

19. března 2012, pánské boty, pánská obuv, boty jaro, jaro 2012, trendy obuv, boty, obuv, tenisky, sandály, boat shoes, desert boots

Sponzorované odkazy

Konečně je tu jaro a s ním přichází i každoroční obměna šatníku a botníku. Není na škodu si udělat radost a pořídit si nějaké hot novinky této sezóny, a pokud přemýšlíte nad novým párem bot, který vás na jaře 2012 ozdobí, máme pro vás pár tipů, kam můžete v obchodech nasměrovat vaši pozornost. Jaké jsou trendy pánské boty pro jaro 2012?

Nesmrtelné tenisky

Začneme klasikou, na kterou nedá spousta mužů dopustit, a tou jsou samozřejmě tenisky. Pohodlné, univerzální, dobře kombinovatelné – mají v podstatě vše, co od bot očekáváte, a jejich nabídka je opravdu široká. Vsadit můžete na nejrůznější barevná provedení a také na různou výšku tenisek. In jsou jak nízké, tak i vyšší kousky ve stylu Converse.

Desert boots

Označení ** desert boots‘** vám možná není zrovna povědomé a ani český překlad nám v představě, jak tyto boty vlastně vypadají, moc nepomůže. Vojáci je sice za války v poušti nosili, a i jejich barva dříve odpovídala odstínům písku, ale to už je dnes samozřejmě pasé. Desert boots se staly současným velkým hitem pro svůj ležérní vzhled, pohodlí, neboť jsou vyráběny z lehkého materiálu, především semiše, a samozřejmě pro jejich styl. Co se týče barev, in jsou odstíny modré, béžové, ale i tmavě zelené, šedé a hnědé.

Boat shoes

Dalším trendem s cizím označením jsou boat shoes, neboli lodní boty, jež toto označení získaly kvůli námořníkům, kteří je dříve nosili především. Během 80. let se ale staly hitem v USA a dalších zemích a do módy se vracejí i teď. I boat shoes se, stejně jako desert boots, hodí k ležérnímu oblečení, zkombinovat je můžete například s kalhotami chinos (samozřejmě vynechte ponožky) a košilí. Hodí se ale i ke klasickým kalhotám, nebo k šortkám po kolena.

Sandály

Hitem pánských přehlídkových mol se pro letošní jaro a léto staly i klasické sandály. Díky nim se budete cítit pohodlně a obzvlášť v horkých dnech budou více než příjemné. U sandálů vede bezpochyby hnědá barva a z materiálů kůže, plastové sandály si schovejte spíše na pláž.

Zdroje: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu