Fashion trend: Desert boots pro ženy!

Fashion trend: Desert boots pro ženy!

27. března 2012, unisex, 60.léta, desert boots, dámská obuv, jaro 2012, semišové boty, jehlový podpatek, podpatek na klínku, boty na platformě

Sponzorované odkazy

A zase je tu trocha toho módního retro stylu! První desert boots byly projektovány už roku 1949 a dostaly se do popředí módy 60. let, kdy se nosily téměř k jakémukoli typu oblečení. Dnes jsou opět tady, a to i v dámské verzi! Desert boots se dají považovat za velice zvláštní typ obuvi pro ženy, ale opak je pravdou! Tyto krásné botičky mohou ženy nosit také téměř ke všemu. Vypadají opravdu skvěle, roztomile a hlavně jsou velice příjemné na nošení.

Tento rok budou tyto botky v módě. Skvěle se hodí do jarního počasí, ale využijete je i při letních večerech nebo i na podzim. Některé desert boots jsou opatřeny i kožíškem, tudíž se hodí i do zimy.

Botičky desert boots by se daly zařadit mezi ležérní. Určitě si v nich nepůjdete zaběhnout deset kilometrů nebo se v nich promenádovat na společenský ples. Jsou opravdu určené pro klasické nošení, takže je využijete především na procházkách po městě.

Většina desert boots jsou vyráběná ze semiše, který je teď velmi v kurzu. Péče o něj ale není zas taková legrace. V deštivých dnech v nich tedy moc nevycházejte, jelikož by nemusely vypadat tak, jak vypadaly, než jste v nich vyšla ven.

Valná většina desert boots by se dala zařadit mezi unisex, jelikož se dámské desert boots v mnoha případech od těch pánských moc neliší. A zvlášť v dnešní době, kdy často v obchodech ani nevíte, která móda je určená pro pány a která pro dámy.

desert boots na podpatku se ale určitě nespletete. Tyto boty vypadají kouzelně a jsou velmi populární. Můžete si vybírat mezi jehlovými podpatky, podpatky ve tvaru obráceného kužele nebo masivnějšími podpatky. Desert boots si ale také velice libují v podpatkách na klínku, které se u těchto bot často vyskytují.

Nošení těchto desert boots se může zdát velkou vědou, ale vsaďte se, že není! Opravdu se dají nosit téměř ke všemu! Budou skvěle doplňovat vaše rifle, legíny, tepláky, ale i sukni nebo šaty. Jelikož se vyrábí ze semiše, jsou velice často pastelově zbarvené, což je jejich obrovský plus. Můžete si k nim vzít maxi kabelku stejné barvy nebo barvy kombinovat jak chcete. Desert boots jsou skutečně botami neomezených možností.

Zdroje: www.shopstyle.com www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a módní peklo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu