Jaguar XF / Výkon v elegantním provedení

Jaguar XF / Výkon v elegantním provedení

29. března 2012, Jaguar XF, Jaguar, auto moto

Sponzorované odkazy

O tom, ž i auto může být luxusním módním doplňkem, jsme se přesvědčili nedávno, když jsme vám představovali nejprestižnější výtvor mladoboleslavské automobilky Škoda Auto Superb ve výbavě Laurint & Klement.

Dnes se ovšem vydáme přes moře do Velké Británie, kde je pravděpodobně největší koncentrace výrobců elegantních a luxusních aut, mezi které zcela určitě patří i značka Jaguar. Je tomu sice už nějaký ten pátek, co firma Jaguar představila neskutečně povedený model XF, ovšem my se na něj podíváme z trochu jiné stránky.

Designérský tým Jaguar měl velmi nelehký úkol, jelikož se měl řídit tradicí, přesto vytvořit elegantní limuzínu s ohromujícím výkonem. Každopádně se s tím vypořádal velmi dobře, takže se model XF hoví obrovské popularitě. Neotřelý design dýchající anglickou originalitou a historií lehce narušuje zamračený předek, přesto už z dálky vyzývá přihlížející, aby mu smekly klobouk na pozdrav. Nejvíce nás zaujala slušící bílá metalíza, kterou rozhodně správně doplní dobře padnoucí oblek.

zdroj: jaguar.com

Autorem článku je Hura. Článek najdete v kategorii auto moto.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu