Flamingopark uvádí novou kolekci Hecho En Mexico

Flamingopark uvádí novou kolekci Hecho En Mexico

23. března 2012, Flamingopark, Flamingopark e-shop, Flamingopark oblečení, Hecho en Mexiko, Flamingopark nová kolekce, šaty, dámské šaty

Sponzorované odkazy

Česko-australský Flamingopark vítá jaro barevnou kolekcí inspirovanou Mexikem, zemí, která se pro zakladatelé této značky stala novým domovem. Kolekce má výstižný název Hecho en Mexico. Je vyrobena výhradně ručně za použití tradičních technik a odráží se v ní barevnost mexické kultury. Šaty a sukně z kvalitních organických materiálů zdobí typické indiánské výšivky. Designérka Ximena, která šaty pro Flamingopark navrhla, vychází ze stylu šedesátých let, který šatům dodává ten pravý bohémský look.

Zajímavě řešeným modelem jsou šaty Tijuana, které se dají nosit na dva způsoby. V chladnějších dnech si tento kousek stáhněte na boky a noste jako dlouhou vintage sukni. Doplňte ji o jednobarevný top a máte outfit podle nejnovějších trendů. V teplejších dnech využijete tento model jako šaty.

Výšivky jsou zpracované původními obyvateli a skrývá se v nich spousta symboliky. Každý kus je individuálně zpracován, reprodukovat výšivku je téměř nemožné. Proto najdete pouze jeden kus od každého designu. Šaty jsou doplněné o stříbrné šperky od designérské dvojky Joana a Georgina z mexické Méridy. Využívají prastarých uměleckých technik, avšak nezapomínají na nejnovější trendy v současném designu. Šperky jsou zdobené filigránem a přírodními kameny pocházejícími z Yucatánu.

Kolekce je v prodeji od 21.3.2012 na www.flamingopark.cz a v kamenné prodejně Flamingopark Design Boutique, Truhlářská 29, Praha 1.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu