Obujte barevné a vzorované tenisky

Obujte barevné a vzorované tenisky

31. března 2012, tenisky, boty, obuv, barevné tenisky, vzorované tenisky, kytičkované

Sponzorované odkazy

Patříte mezi ty, které obouvají tenisky výhradně na sport nebo ve volném čase? Nebojte se je obout i k pracovnímu outfitu nebo na rande. Škála modelů a barev je obrovská a každá z nás si najde ty své. Co by vám rozhodně nemělo chybět v botníku pro následující sezóny? Barevné a vzorované tenisky.

BARVY

Letos platí pravidlo – čím barevnější, tím lepší. Pokud již vlastníte tenisky, ale jen v tmavých barvách, nechte je pro jistotu na dně botníku. Ještě se vám budou hodit, ale ne teď. Volte veselé barvičky jako je žlutá, sytě růžová, tyrkysová, oranžová. Jestliže příliš nefandíte barevné obuvi, volte alespoň jednu z výraznějších barev v kombinaci s černou, šedou nebo bílou anebo si pořiďte tkaničky různých barev a vzorů. Ty z vás, které se nebojí odvázat, si klidně mohou dovolit tenisky vícebarevné. Budete v nich zářit jako hvězdy na nebi. Ani neonové či pastelové barvy nezaostávají a jsou stále trendy, takže hurá do toho!

VZORY

Máte rády retro módu? Obujte si tenisky s puntíky nebo proužky v oblíbené barvě. K retru patří i mašličky, takže pokud narazíte na tenisky s mašličkami, rozhodně je kupte. Budete originální a roztomilá. Kostičkované nebo kárované vzory se řadí ke klasičtějšímu stylu, když k nim oblečete outfit v pánském stylu v tmavých barvách, budete vypadat sice trošku konzervativně ale naprosto úžasně. Dalším velmi trendy potiskem jsou listy a květiny. Tento typ tenisek si zařaďte do seznamu „must have“. Kytičkované tenisky potkáte na každém rohu. Můžete si vybrat mezi potiskem s drobnými květy, velkými květy nebo jednou velkou květinou přes celou botu. Kytičkované tenisky vypadají naprosto dokonale, navodí dobrou náladu a určitě vám vykouzlí blažený úsměv na tváři. Jestliže nefandíte vzorům a jste klasik, pořiďte si tenisky bez potisku v jakékoliv zářivé barvě.

S ČÍM NOSIT?

Barevné retro tenisky klidně noste k vypasované sukni s jednoduchým topem nebo tričkem. Do vlasů připněte květinu nebo mašli jako ozdobu, popřípadě si nasaďte čelenku ve stejné barvě jako tenisky. Budete rozkošnou lolitkou. Kytičkované boty noste k džínům nebo kraťáskům, top můžete sladit s barvou tenisek. Pokud obujete vícebarevné tenisky bez vzorů, může být váš outfit výjimečně barevný. Tady už takovou roli nehraje, jestliže si k těmto teniskám oblečete červenou sukni a tílko v barvě růžové nebo modré. Důležité hlavně je, aby jste na sobě měla barvy, které jsou na teniskách. U vzorovaných tenisek převážně platí – jestliže máte vzorovanou a barevnou obuv, outfit by měl být jednodušší, aby tenisky vynikly. Když se budete řídit tímto pravidlem, neuděláte chybu a nebudete vypadat jako strašák do zelí.

Zdroje: www.ikonikstore.cz, www.queens.cz, www.polyvore.comwww.asos.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu