Pánské bundy jaro 2012 – sportovní, elegantní i kožené

Pánské bundy jaro 2012 – sportovní, elegantní i kožené

31. března 2012, pánské jarné bundy, pánské bundy jaro 2012, koženeé pánské bundy, sportovní pánské bundy

Sponzorované odkazy

Počasí láká odhodit bundy a začít chytat první jarní sluníčko. Přeci jen se ale každý rád zahřeje, a tak se v tomto článku zaměříme na pánské jarní bundy pro sezónu jaro 2012.

Sportovní pánské bundy Funstorm a Vans

Na kvalitu značky Funstorm si zákazníci rychle zvykli. Jedním ze základních parametrů je vždy funkčnost výrobku. Pokud se jedná o bundy, je tento parametr o to důležitější. Bundy jsou vybaveny funkční membránou, která zajišťuje dokonalou ochranu před neduhy počasí.

Nelze opomenout design – vždy mladistvý, svěží, ale také často jednoduchý a vhodný ke každodennímu nošení. Zaujala mne v tomto směru bunda značky Vans (níže na obrázku) vypadající částečně jako kabátek.

Prošívané pánské bundy

Podzimní kolekce s sebou přinesly u mnoha značek prošívané bundy. Tento trend přetrvává i do jarních kolekcí, a proto pokud hledáte bundu k elegantnějšímu outfitu, prošívaná bunda se může stát tou správnou volbou. Zvolte k ní ideálně bavlněné kalhoty (mohou být na příklad chinos), modré džíny schovejte pro jiné módní kombinace.

Ležérní bundy pro volný čas

Na běžné nošení, a to zejména pro milovníky ležérního stylu, nabízí značka Next sportovně–elegantní pánské bundy. Termín je to možná pro mnohé příliš obsáhlý, ale dle mého názoru se tyto bundy opravdu dají bez problému zkombinovat s elegantními i sportovními oděvy a vytvořit tak zajímavou kombinaci.

Kožené pánské bundy

Kožené bundy jsou považovány za klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Černá kožená bunda jednoduchého střihu se hodí zkrátka kdykoli. Ale i trendy dovolují koženým bundám občas vybočit z jejich všednosti. U jarních kožených bund pro rok 2012 stále ještě nalezneme střih „křiváku“ nebo oblibu v odstínech hnědé až béžové.

Ovšem jak se říká, odvážnějším štěstí přeje. Nebojte se letos punkového stylu nebo výrazné barvy.

zdroj: www.asos.com , www.coreshop.cz , www.nextdirect.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu