Barevné džíny vám doslova rozzáří outfit

Barevné džíny vám doslova rozzáří outfit

1. dubna 2012, barevné džíny, barevný denim

Sponzorované odkazy

Zatím to vypadá, že duben nám přinese opravdu aprílové počasí, ale doufejme, že se brzy dočkáme opravdu krásného jarního počasí, díky kterému budeme moci klidně odložit teplé vrstvy oblečení a obléci si něco lehčího, kdy na prvním místě nebude jen funkce zahřátí, ale oslnění ostatních a hlavně potěšení sama sebe.

Spousta žen dává na jaře přednost spíše šatům a sukním, které si v zimě naplno nemohou užít, pokud jste ale spíše kalhotový typ nebo se snažíte následovat všechny nejnovější módní trendy, mám tu něco pro vás – barevné džíny, které vám tuto sezónu v šatníku rozhodně nesmí chybět.

Klasické modré, černé varianty nebo i bíé varianty časem omrzí a navíc – patří vůbec k jaru? Vůbec ne. Znáte něco lepšího, co se hodí k jaru a létu více než barvy? Vsaďte tedy na ně a zaručeně vás nikdo jen tak nepřehlédne. Barevné džíny se vám ve skříni budou obzvlášť vyjímat, pokud jste velkou příznivkyní trendy color-blockingu. Nejčastěji je můžete najít jako chinos nebo ve skinny střihu.

Možná se ptáte, jaké barvy se máte zaměřit. Nemusíte se trápit s výběrem, žádná barva nikdy úplně z módního pole neodešla, některé jsou ale více protěžované než jiné. Zkuste třeba pastelové, neonové nebo zářivé barvy, stejně jako minulý rok je trendy sytě oranžová a přidává se k ní i zářivě žlutá, určitě ale zabodujete i s modrou nebo zelenou.

Chcete-li zkusit něco trochu jiného, vůbec nemusíte zůstávat jen u jednobarevných kalhot, sáhnout můžete i po vzorovaných, jako jsou třeba romantické kytičkované, rozverné puntíkované nebo pruhované, které vám prodlouží nohy až do nebeských výšin.

Výhodou těchto kalhot je to, že jsou dost výrazné samy o sobě, takže nebudete muset vymýšlet nějaké složité kombinace, stačí je doplnit o jednoduché tričko a sáčko nebo svetřík. Měly by být dominantní, proto je slaďujte spíše s neutrálními barvami jako je černá, bílá nebo béžová.

zdroj: asos.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu