Pull & Bear retro jaro 2012

Pull & Bear retro jaro 2012

9. dubna 2012, Pullandbear, Pull & Bear, jarní kolekce 2012

Sponzorované odkazy

Španělská značka Pull & Bear představila uvolněnou a mladistvou kolekci jaro/léto 2012. Kampaň od Středozemního moře je plná slunce, svěžesti a v každém z nás musí evokovat obrazy relaxačních dnů na pláži a zábavu s přáteli. Vzhledem k tomu, že letní sezóna je za dveřmi, můžeme se začít těšit na nové zážitky, na které bychom si měli připravit šatník z nové kolekce Pull & Bear.

Vše je ve znamení aktuálních trendů, preppy a vintage kousky inspirované mladistvou a hravou atmosférou. Naprosto neodolatelné jsou hlavně kousky s volánky, motýlky a jemnou krajkou. Skvělou výhodou je univerzálnost oblečení, takže se dá nosit po celou dobu teplého období. Zamyslete se, zda nepotřebujete glamour šaty, volnou mikinu k legínám, ženskou sukni, elegantní košili, elegantní krajkový top, sexy šortky, rafinovaný blejzr, džínovou vestu, a to vše s širokou škálou doplňků. Tak nezapomeňte svůj nově pořízený outfit rovnou vhodně spárovat s poutavými šperky, šátky, pásky, kabelkami a dalšími skvosty.

Absolutní trefou do černého jsou letos šaty s límečkem Peter Pan.

Investujte hlavně do světlých odstínů zelených a růžových odstínů, květinových potisků s nádechem romantiky nebo hravých pruhů a puntíků.

Pánská kolekce je také laděna ve stylu 50. let. Muži jsou za opravdové elegány v bílých nebo bledě modrých košilích s kravatou, chinos kalhotách nebo kostkovaných košilích s šortkami. Nechybí ani ležérní oblečení na pláž, sportovní šortky, uvolněná retro trička a mnoho dalšího.

V případě, že nejste příznivcem retro stylu, najdete v kolekci také sportovní či městské oblečení ze současnosti, mikiny za zip, bundy šusťákové a basketbalové, pruhovaná trička a svetry, maličké kulíšky a velké batohy.

Hlavně se odvažte a vystupte z davu! A velkou výhodou je také cenová dostupnost, takže si oblečení z jarní kolekce Pull & Bear může dovolit opravdu každý, a to i před letními slevami.

Zdroj: http://www.pullandbear.com/

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu