Butik Hypnose - exkluzivní luxusní móda v centru Prahy

Butik Hypnose - exkluzivní luxusní móda v centru Prahy

3. dubna 2012, Hypnose, Hypnose store, butik Hypnose

Pokud jste milovníky luxusní módy od světoznámých módních domů, jistě občas zamíříte do Pařížské ulice pořídit si nějaký ten návrhářský skvost. Ovšem za kvalitou, luxusem, krásou a prestiží, které vám různé značky nabízí, nemusíte pouze do této slavné pražské ulice. Krásné a luxusní oblečení hned několika věhlasných značek najdete totiž i v příjemném a noblesním prostředí Slovanského domu, kde se nachází trendový butik Hypnose. Butik Hypnose nabízí ucelené a aktuální kolekce takových módních velikánů, jako je Versace, Galliano či Just Cavalli. Najdete zde ale i jiné prestižní značky jako Faith Connexion či Cristina EFFE. Navíc se nabídka butiku Hypnose neustále rozšiřuje, a tak se od sezóny podzim/zima 2012 mohou zákazníci těšit na tři nové značky McQ Alexander McQueen, M Missoni a Philosophy di Alberta Ferretti.

Aktuální kolekce – Versace, Galliano a Cristina EFFE

Donatella Versace, která po smrti svého bratra Gianniho, přezvala žezlo nad módním domem Versace, neustále s úspěchem dokazuje, že značka Versace patří mezi absolutní módní špičky a stále si drží svůj nezaměnitelný a osobitý styl, který je charakterizován pestrými motivy v kombinaci s černou, kvalitním krejčovským zpracováním a prvotřídními materiály. Přesně taková je i aktuální Versace Collection plná krásných hedvábných šatů, perfektně střižených sak a bundiček z kůže nappa a dalších krásných modelů, které osloví všechny, kteří se chtějí oblékat se stylem a individualitou.

John Galliano je jedním z nejvýraznějších a nejtalentovanějších návrhářů vůbec, mnozí o něm dokonce říkají, že je to génius. Avšak jako každý génius, i Galliano má své stinné stránky, které ho nakonec připravily i o místo kreativního ředitele jak u Diora, tak i ve svém vlastním módním domě. Jeho nástupcem se minulý rok stal Bill Gaytten, který nyní kráčí na cestě k vytvoření ještě silnější značky než kdy dříve. Aktuální kolekce Galliano je charakterizována písmenkem G a typickým gallianovským novinovým potiskem. Je stvořena pro mladé a nekonvenční ženy.

Z nabídky butiku Hypnose zaujme jistě i kolekce značky Cristina Effe, která je ztělesněním italské elegance. Decentní modely v trendy jarních barvách osloví jistě každou ženu, která upřednostňuje eleganci, ale zároveň chce vypadat sexy a mladistvě.

V butiku Hypnose si však užijete daleko více než, než jen krásné modely věhlasných značek. Jak už jsem se zmínila, butik se nachází v krásném prostředí Slovanského domu Na Příkopech a i samotný butik se může pyšnit inspirativním a příjemným prostředím a také kvalitním a přitom přátelským servisem, kterého se zde může dočkat každý zákazník. Ti stálí navíc mají nejrůznější výhody a bonusy. Není divu, že Hypnose jich vítá stále více a více a je dost možné, že tím dalším budete právě vy.

Just Cavalli

Zdroj: www.hypnose-store.cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu