Fashion trends: Máte už něco v mint barvě?

Fashion trends: Máte už něco v mint barvě?

4. dubna 2012, fashion trends, mint, mint colour, mint green, barva mint, barva máty, módní trendy jaro 2012, módní trendy léto 2012

Sponzorované odkazy

O tom, jaké barvy jsou letos na jaře v kurzu, jste se mohli dočíst mnoho na Luxurymagu ale i jinde. Poslední týdny jsou stránky všelijakých módních a lifestylových časopisů i web-magazínů zahlcovány fotkami oblečení v nejrůznějších barvách. Pastely, neony, syté barvy atd. – hlavní je nebýt za šedou myšku. A proč taky? Barvy sluší každému a je jen na vás, jaké si vyberete. Pokud se třeba zrovna necítíte na neony a křiklavé barvy, jako je oranžová či červená, vsaďte si na pastelové barvy. Absolutní jedničkou mezi pastely pro letošní jaro je barva „mint“, nebo chcete-li mátová. Do této barvy jsou momentálně zblázněny snad všechny zahraniční i některé české bloggerky a není se moc čemu divit. Je to barva nevšední, nemá ji jen tak někdo (zatím) a dá se skvěle kombinovat.

Barva máty je svěžím vánkem do našich jarních skříní. Skvěle ji můžete kombinovat s oblíbenou černou, bílou, nude, ale i šedou. Tato barva však snese a sluší jí i daleko odvážnější kombinace. Skvěle vypadá téměř se všemi odstíny oranžové, od těch vybledlých až po syté, dále také s modrou, azurovou či tyrkysovou. Hodí se k ní hnědé či béžové doplňky – pásek či kabelka, ale naprosto úchvatně vypadá v kombinaci se zlatými šperky a doplňky. Se sestrou zlaté – stříbrnou – zase vykouzlíte sexy večerní look. Mint samozřejmě vypadá dobře i s denimem. Oblečte si k mint blůze či topu džínové kraťásky nebo džísku a vytvoříte super mladistvý look.

V mint barvě si můžete pořídit všechno, od oblečení přes spodní prádlo, doplňky či šperky. Mým osobním tipem jsou mint kalhoty ve slim-fit střihu, které jsem viděla například i v Tally Weijl, nebo mint saténová či hedvábná blůzka, která bude krásně kopírovat vaše křivky a kterou stoprocentně využijete při teplých jarních a letních dnech.


Pokud ráda experimentujete i s barvou laku na nehty, není pro toto jaro a léto lepší volby než právě barva máty.

Zdroje: www.polyvore.com, www.nastygal.com, www.asos.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu