Nový Mercedes-Benz třídy SL / Vulgární roadster od přeborníků

Nový Mercedes-Benz třídy SL / Vulgární roadster od přeborníků

19. dubna 2012, Mercedes-Benz třídy SL, Mercedes-Benz SL, auto, auto moto, Mercedes, Mercedes-Benz

Sponzorované odkazy

Blíží se léto, tedy sezóna kabrioletů, které mnoho být tím nejlepším módním doplňkem vůbec, proto jsme se vypravili za výrobcem aut, který už několik desítek let diktuje trendy v odvětví kabrioletů.

Naše cesty nás samozřejmě zavedli do automobilky Mercedes-Benz, která představila roadster třídy SL. Dvoumístný kabriolet se skládací plechovou střechou sice nepojme všechny naše nákupní tašky a zavazadla, přesto se může chlubit vulgární přední maskou, postranními drápy a dokonalou linkou, která je poněkud odlišná od předchozích modelů Mercedes-Benz. Jen těžko bychom hledali příhodnější auto na vyjížďku po krajině završenou piknikem na pláži při západu slunce.

Cena je sice vyšší než u obyčejných aut, ovšem když vezmeme v potaz, že tento model je srovnatelný s nejluxusnějšími superauty, alespoň co se týče designu, musíme vzít v potaz, že nekupujeme pouze dopravní prostředek, ale umělecký kousek, kterým rozhodně nové SL je. Jestliže kupujete auto srdcem, namísto hlavou, nové SL je pro vás jasnou volbou.

zdroj: mercedes-benz.cz

Autorem článku je Hura. Článek najdete v kategorii auto moto.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu