Pánské košile s potisky jaro/léto 2012

Pánské košile s potisky jaro/léto 2012

12. dubna 2012, pánské košile, pánské košile s potisky, pánské košile jaro 2012

Sponzorované odkazy

Originální potisky hýbou světem módy. Vždy se ale najde motiv, který se staví na přední příčky oblíbenosti. V sezóně jaro/léto 2012 to jsou především ptačí potisky, pronikají také méně tradiční potisky, jako jsou hvězdy. Květiny menších i větších rozměrů se vrací do módního světa s již jakousi pravidelností.

Výjimkou nejsou ani pánské košile, u nichž nalezneme motivy květin i různých zvířat. V pozadí nezůstaly umělecké kreativní potisky, které mnohdy působí jako divoké výplody fantazie. Dalším oblíbeným potiskem jsou geometrické vzory. Pánské košile s potisky září v jarní a letní sezóně nápady.

Asos košile od Hisham Bharoocha

Košile v hawaiském stylu jsou důležitou součástí nabídky jaro/léto 2012 od Asos. Umělec Hisham Bharoocha se zabývá mimo visuální umění také fotografií a hudbou.

Zaměřuje se na ztvárnění prožitku, na prolnutí zkušeností s vnitřními pocity. Vzory na košilích jsou plné živelné energie, mísí se v nich barvy a nápaditost. Někdy stačí k originalitě i vtipný nápad vzoru.

Hisham nepodléhá konvencím a neřídí se zrovna módními trendy. A tak mohou být sebevíce populární ptačí potisky, ale on zvolí například ryby nebo hawaiské květy. Kombinovat tyto košile není vůbec těžké. Stačí basic úzké kalhoty a trochu nápaditosti. Netradiční look může dotvořit batoh nebo brýle. Nezapomeňte na nezbytný doplněk – boty!

Mezi další umělce, kteří vytvořili pro Asos košile se speciálními potisky, patří také Mike Perry nebo Jonathan Zawada.

I tradiční značky milují potisky

Pánské košile s potisky se nevyhnuly ani tradičním denim značkám. Co by byly pánské džíny bez pořádné košile… Lee, Levis ale i Ralph Lauren nabízejí barevné košile s různými potisky. Je cítit poměrně velká inspirace padesátými léty, ještě více převládá volná ruka designérů, kteří dávají velký prostor fantazii a barevným kombinacím.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu