Flamingopark jaro/léto 2012 – oblečení stvořené pro pohodové dny

Flamingopark jaro/léto 2012 – oblečení stvořené pro pohodové dny

10. dubna 2012, Flamingopark, Flamingopark jarní kolekce, Flamingopark letní kolekce, Flamingopak jaro/léto 2012, Flamingopark e-shop

Sponzorované odkazy

Flamingopark nikdy nespí. Je tomu pár týdnů od uvedení série barevných šatů Hecho en Mexiko a již přichází na trh s novou linií – Flamingopark Spring / Summer 2012. Zatímco v kolekci inspirované Mexikem šlo o šaty s tradičními výšivkami, v letní kolekci se jedná o dokonale vyváženou ležérnost.

Rukopis česko-australské značky je uvolněný, originální kousky s nádechem extravagance sice vybízejí k rozpustilosti, linie oblečení je však sofistikovaná a vhodná i do kanceláře. Ať už jste bohémský typ, nebo dáváte přednost jednoduché módě, v nové kolekci si určitě vyberete.

Vkusné a pohodlné svetříky z heboučkého materiálu nabízí Flamingopark hned v několika provedeních. Jsou volné a zdobené nenucenými detaily, třeba našikmo našitými kapsami. Stejně pohodlné jsou kalhoty se sníženým sedem, zúženými nohavicemi nebo krátkým střihem, který můžete podkasat a vytvořit efekt balónové sukně. Také šaty a sukně jsou na první pohled pohodlné, prostě ideální pro strávení uvolněného a pohodového dne. Základní paleta barev se prolíná s pastelovými odstíny, materiál je plandavý a splývavý. Střihy se zdají být jednoduché, i toto je však záměrem. Neodmyslitelnou součástí kolekce jsou totiž doplňky, díky kterým dotvoříte váš styl. Pomůžou vám například pashminy v divokých barvách a vzorech se zvířecími motivy. Další zajímavostí je speciální kolekce náhrdelníků, navržená mexickou designérkou Denise Bouquet. Ve špercích se odráží její bujarý charakter, sleduje trendy, které převrací do exklusivních kombinací. Používá polodrahokamy, perly, korál a textilní materiály.

Originální kousky za příjemné ceny si můžete pořídít na www.flamingopark.cz nebo v kamenné prodejně Flamingopark Design Boutique v Truhlářské ulici na Praze 1.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu