High-low šaty a sukně aneb vpředu krátké, vzadu dlouhé

High-low šaty a sukně aneb vpředu krátké, vzadu dlouhé

26. dubna 2012, šaty, sukně, šaty léto 2012, sukně léto 2012, letní šaty, jarní šaty, letní sukně, dlouhé sukně, dlouhé šaty, krátké sukně, krátké šaty, high-low šaty, asymetrické šaty

Sponzorované odkazy

Poslední trend v oblasti dámských šatů a sukní působí tak trochu, jako kdyby se návrháři nemohli rozhodnout. Vpředu krátké, vzadu dlouhé. Avšak jakkoliv divně to zní, vypadá to naprosto úžasně.

Asymetrie prostě letí a tento rok pak hlavně tzv. high-low trend, a to nejen u sukní či šatů, ale třeba i u triček. Každopádně, high-low sukně a šaty jsou skvělou novinkou do našich šatníků. Jsou originální a na rozdíl od klasických maxi šatů a sukní si je mohou obléknout i dívky a ženy menšího vzrůstu, které díky přední, kratší části, jež končí zpravidla nad koleny, vypadají vyšší. Rozdíl mezi předním kratším a zadním delším dílem může být úplně minimální, tak tomu bývá u kratších sukní, u těch delších je pak rozdíl daleko markantnější, ale přechod z kratší části do delší může být řešen i postupně. Často bývá delší část sukně průhledná, jde vlastně o takovou druhou sukni, která je našita na té první kratší a z neprůhledné látky. Působí to velice sexy.

Forever21

Nemusíte se bát, že high-low šaty vypadají příliš společensky, vždy záleží na zvoleném modelu, a to konkrétně na barvě, použité látce a i délce sukně. Například takovéto šatičky s květinovým potiskem či puntíky se hodí jak do města, tak i na zahradní party. Pokud budete chtít udělat dojem na nějaké společenské události, zvolte šaty delší a jednobarevné. High-low šaty a sukně vypadají nejlépe s botami na podpatku, a pokud navíc nejste moc vysoká, prokáží vám jedinečnou službu, a to přidání pár centimetrů a zeštíhlení nohou. Můžete je však nosit i s kozačkami, kotníčkovými botami i „martenskami“, pokud si na to troufáte. Co se týče materiálů, tak perfektně vypadají lehké materiály, jako je šifon, tyl nebo i krajka – trochu průhlednosti neškodí, ba naopak, je to velice efektní a sexy.

Nastygal

A kde takovou high-low sukni či šaty u nás pořídit? Zdá se, že nejrychleji tento trend zpracovali Španělé. V obchodech Bershka či Pull and Bear je nabídka „krátko-dlouhých“ asymetrických sukní i šatů celkem slušná. Jinak se můžete obrátit již klasicky na zahraniční e-shopy, kde pochodíte lépe.

Bershka

Zdroje: www.bershka.com, www.forever21.com, www.nastygal.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu