Vyberte si z rozmanitých stylů v kolekci Humanic jaro/léto 2012

Vyberte si z rozmanitých stylů v kolekci Humanic jaro/léto 2012

23. dubna 2012, letní boty, dámské boty, boty léto 2012, mokasíny, platformy, klínek, boty, obuv, Humanic, boty jaro, boty léto, 2012, trendy boty, tenisky, balerínky, lodičky, dřeváky, sandále, sandálky

Sponzorované odkazy

S přicházejícím jarem vytahujeme ze skříní sukně, šaty a třeba i kratší kalhoty a na naši obuv je tak kladena mnohem větší pozornost. Výběr jarních a letních bot je tedy velmi důležitým krokem k tomu, aby náš outfit vypadal bezchybně. S tímto obdobím už se také rozšiřuje výběr typů bot – je ten správný čas na kotníčkové boty, balerínky, lodičky, tenisky a zanedlouho i na sandálky. Dnes se podíváme na jarní a letní nabídku bot Humanic, ve které najdeme hned čtyři různé kolekce podle rozmanitých stylů, z nichž si určitě vyberete ten váš!

Western spirit

Kolekce nesoucí název Western spirit je inspirovaná indiánským a kovbojským stylem, který k jaru a létu neodmyslitelně patří. Už podle názvu lze tedy tušit, že v této kolekci si přijdou na své milovníci mokasín, dřeváků, bot na klínku a silných podpatků. Také nebude překvapením, že většina bot se nese v přírodních odstínech hnědé a béžové, ačkoliv především co se mokasín týče, zde nechybí pár výrazných a zajímavých barev.

Dolce Vita

Protikladem předešlé kolekce je kolekce s názvem Dolce Vita. Zde nemají boty bez podpatků své místo a naprosto zde převažují elegantní lodičky a sandálky, které skvěle doplní letní sexy šaty či sukně. Barvami se ale tato kolekce až tak neliší, i zde totiž hrají prim především neutrální odstíny béžové, hnědé a černé, ale není to samozřejmě pravidlo. Zaujmou zde totiž například lodičky v květinovém potisku nebo boty ve stylu color-blockingu.

Hippie festival

V kolekci Hippie festival si konečně přijdou na své zastánci barev a pestrých potisků. Tenisky a balerínky jsou totiž „oděné“ do květinových, proužkovaných či ovocných vzorů a působí tak neuvěřitelně svěže, hravě a stylově zároveň.

Tribal territory

Tribal a etnický styl se letos staly obrovským hitem, a tak nechybí ani v kolekci Humanic. Zemité barvy, výrazné potisky, vysoké platformy nebo zdobení v podobě peříček by vám letos v botníku neměly chybět. Tato kolekce zaujme především perfektním mixem neutrálních odstínů s těmi pestrými a výsledkem tak jsou velmi originální a nápadité boty všech možných typů.

Zdroje: shoemanic.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty, lodičky, ostatní a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu