Jarní kolekce Tally Weijl

Jarní kolekce Tally Weijl

28. dubna 2012, jarní kolekce, Tally Weijl, barvy

Sponzorované odkazy

Jarní kolekce Tally Weijl je určena pro dívky, které se chtějí od ostatních odlišit, být „Totally Sexy“. Pokud sledujete nejnovější trendy a milujete barvy, tak potom Vám aktuální kolekce učaruje.

Zářivé barvy

Hlavními barvami jsou námořnická modř, červená, zelená a hlavně růžová. To Vám dává prostor pro hravé kombinování. Dále také pastelové odstíny, potisky a květinové a geometrické vzory.

Jarní kolekce 2012

Tématem kolekce je Preppy a Trendy Cowgirl. Preppy styl souvisí s konzervativním způsobem života, je často spojován s elitními studenty vysokých škol. Po jejich vzoru si z jarní kolekce vyberte přiléhavé košile, chinos kalhoty, sportovní saka a lehké svetříky. Naproti tomu trendy styl s kovbojskými detaily je více uvolněný, svědčí o tom ležérní kostkované košile, třásně na krátkých kožených vestách a kovbojské boty ve snížené výšce ke kotníkům.

Šaty pro Fashion Queen

Jarní kolekce Tally Weijl opět představila skvostnou kolekci šatů, určených pro volný čas, do práce, do školy nebo na párty. Jestliže si ve volánkách připadáte příliš načančaně, zkuste jednoduché hladké šaty, které jsou vpředu zkrácené a vzadu prodloužené. Anebo sháníte Bodycon šaty? Přijďte si vybrat, v Tally Weijl najdete hned několik typů. Vše je samozřejmě dle aktuálních trendů. Co se potisků týče, najdete zde hlavně květinové vzory, proužky a také kašmírový vzor, který znáte hlavně z šátků.

Nezmeškejte probíhající akci

Velmi lákavá je nabídka barevných a džínových šortek, které jsou letos velkým hitem. Pokud máte pevná a štíhlá stehna, určitě je vystavte na obdiv. Jistě Vás potom bude také zajímat, že nyní probíhá v obchodech Tally Weijl akce, díky které si můžete koupit jedny šortky a druhé budete mít za poloviční cenu. Jestliže si myslíte, že letos vystačíte pouze s jedněmi šortkami, tak vyrazte na nákupy s kamarádkou. Ale věřte mi, že z nabídky barevných šortek budete tak nadšeny, že pouze s jedněmi kraťasy neodejdete.

Zdroj: http://www.tally-weijl.com/

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu