Už jsou tady! - Dámské barevné sandály

Už jsou tady! - Dámské barevné sandály

6. května 2012, dámské barevné sandály, sandálky, pestré barvy, jaro 2012, léto 2012, boty na podpatku, boty na platformě, růžová, žlutá, oranžová, zelená, modrá, multicolor

Sponzorované odkazy

Počasí nám přeje a my už si pomalu budeme moci vyrazit do obchodů či nákupních center pro krásné dámské barevné sandálky! Troufnu si říci, že tato obuv je mezi ženami tou nejoblíbenější, a proto by se na ni měl klást velký důraz. Neošizujte sebe ani svoje nové sandály a dopřejte sobě i jim skvělý komfort. Vybírat si můžete do „aleluja“ – na podpatku či bez, elegantní nebo sportovní. Prostě jakékoli si zamanete!

Žlutá

Letošnímu jaru a létu budou vládnout velmi pestré barvy a jednou z těch nejvlivnějších je právě žlutá. Tato barva může mnohé z vás zaskočit, ale když ji vyzkoušíte, neprohloupíte. Žlutá znázorňuje slunce a teplo. Vaše nožky vás tedy budou hřát, ještě před tím než se svými žlutými sandály vyjdete ven.

Oranžová

Oranžová je takovou starší sestřenicí žluté. Patří ale také k velmi pastelovým barvám. Oranžová barva jako i ostatní má své různé ,,odrůdy“. Někdy vypadá dokonce i jako samotná žlutá nebo dokonce červená. Jedná se o barvu, která nám připomíná tropické ovoce, jakými jsou pomeranče či mandarinky, které nám poté připomínají nadcházející léto a prázdniny u moře.

Růžová

Pokud je řeč o dámské módě, nesmí se nikdy zapomenout zmínit růžová. A ta je také další barvou, která může zpestřit vaše dámské sandály. Růžová je velmi flexibilní a samozřejmě ženská. Jednou z jejich „dětí“ je například módní starorůžová, po které se může letošní módní svět utlouct.

Modrá a zelená

Barvy modrá a zelená se také dají při správné volbě odstínu pokládat za pestré. Kombinace nebe, nebo jestli spíše chcete vody a trávy, nám též nabudí skvělou náladu. Můžete tyto barvy vyzkoušet také v lakované formě, ve které vypadají též suprově a elegantně.

Multicolor

A už zbývá jen smíchání všech zářivých barev na celém světě. Jestliže si vyberete multibarevné dámské sandály, uděláte úplně nejlépe. Nemáte problém s kombinací s ostatním oblečením a doplňky. Můžete si na sebe vzít, co chcete, jelikož máte sandály, které hrají všemi barvami.

Zdroje: www.polyvore.com www.shopstyle.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu