Dlouhé a maxi šaty jaro/léto 2012

Dlouhé a maxi šaty jaro/léto 2012

10. května 2012, dámské šaty, šaty 2012, letní šaty, šaty léto 2012, maxi šaty, dlouhé šaty

Sponzorované odkazy

Zapomeňte na beztvaré šaty, které zahalují postavu a posouvají Vás někam do ztracena. Protože my si vybereme šaty, které zvýrazní naší siluetu, upozorní na přednosti a zakryjí menší nedostatky.

V 70. letech byly ženy již z mini sukní unavené, a tak se dolní lem opět posunul o několik čísel dolů, až k oblasti kolem kotníků. Tato délka ženy velmi osvobodila a uvolnila, proto je často spojována s nevázaným bohémským stylem.

Styly

Podívejte se na stylové maxi šatů, které nekladou vůbec žádný důraz na Váš pas. Tento střih v antickém stylu dokonale zakryje povolené bříško nebo i větší zadeček. Pokud máte postavu ve tvaru přesýpacích hodin, která je hodnocena jako ideál ženské krásy, jistě budete chtít zvýraznit vosí pas a oblé tvary boků. Vy se poohlédněte po šatech se zvýrazněným pasem nebo použijte pásek. Zvýšenou pozornost věnujte také horní části těla, která je hodně odhalená. Ženy s širokými rameny by se měly vyhýbat šatům, které se zavazují za krkem, naopak drobným dívkám tento styl velmi lichotí. Ženy s velkými i malými ňadry by mohly mít trochu problém, proto bych doporučila koupit si současně s maxi šaty také podprsenku bez ramínek. Úžasné jsou také šaty s kašmírovým vzorem, ke kterému se budou hodit bohémské doplňky. Ujistěte se ale, že vzor na šatech odpovídá velikosti Vaší postavy, velké vzory totiž rozšiřují anebo utápějí. Drobné ženy by měly zůstat u malých vzorů, kdežto vysoké ženy si mohou dovolit velké vzory.

Jak vybrat ty nejlepší maxi šaty

Může se stát, že ženy s výraznými křivkami budou v maxi délce působit trochu staromódně a zavalitě. Některé maxi šaty dělají postavu o něco menší. Pokud jsou šaty příliš dlouhé, budete je tahat po zemi nebo si na ně šlapat. Ve špatně zvolené textilii a stylu Vám může být v létě horko. Tyto všechny věci mějte při koupi šatů na paměti, i to že vše má ale své řešení. Pokud jste malá, vezměte si podpatky, pokud si chcete vzít ploché boty, zkontrolujte délku spodního lemu. A samozřejmě při koupi šatů se v druhé řadě také rozhodněte, pro jaký účel je pořizujete a zda se v nich budete cítit pohodlně.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu