Trendy plavky 2012

Trendy plavky 2012

2. května 2012, plavky, trendy plavky 2012, H&M, Victoria´s secret

Sponzorované odkazy

Léto se blíží velmi rychle a svědčí o tom nejen kalendář, ale také příjemné letní počasí. Z toho důvodu byste se měly poohlédnout po trendy plavkách již nyní.

Jednodílné plavky

Jednodílné plavky se s rokem 2012 vrací na scénu, sice se v nich špatně opaluje, ale na druhou stranu jsou více vidět a pěkně tvarují postavu.

K popularitě plavek v řeckém stylu, které jsou svisle nařasené v oblasti ňader, přispívají dvě věci – mají zeštíhlující efekt a navíc také prodlužující. Plavky působí vysoce luxusně a jsou velmi elegantní. Velmi sexy jsou výstřihy až k pupíku se sníženým pasem nebo jednodílné plavky s průstřihy na stranách.

Dvoudílné plavky

Podprsenka bardotka

První typ bardotky byl navržen v roce 1938 ve Spojených státech a již tenkrát si získala velkou přízeň. Podprsenka úžasně tvaruje prsa a často jí doprovází push-up efekt. Není divu, že letos patří mezi top trendy.

Bodycon plavky

Bodycon plavky mě velmi uchvátily. Najdete je v obchodní síti H&M, jejich mandarinková barva Vám navíc krásně zvýrazní bronzové opálení.

Bandážová podprsenka

Bandážové podprsenky bez ramínek jsou velkým hitem. Jedná o pouhý pruh látky, který je většinou uprostřed ozdobený, svázaný nebo překroucený. Někdy se také můžete setkat s praktickým zapínáním vpředu v podobě ozdobné spony. Tento styl oceníte při opalování, jen si však dávejte pozor, aby Vám při koupání nepozorovaně nesklouzla.

Vzor

Puntíky jsou lehce infantilní, ale tolik roztomilé, že jim nelze odolat. Nedokážou jim odolat ani návrháři a většina z nich je každoročně zařazuje do svých kolekcí.

Barvy

Trendové barvy plavek 2012 jsou pastelové: světle žlutá, jemně růžová, mátově zelená neboli mint, nebesky modrá a mandarinková, vedle toho také výrazná kobaltově modrá, sytě tyrkysová a červeno-oranžová.

Při výběru barvy berte v ohledu tón Vaší pleti:

Světlý tón ANO: bílá nebo černá NE: červená a žlutá

Střední tón ANO: písčitá, nahnědlá, měděná a růžové tóny NE: broskvová a bronzová

Tmavý tón ANO: jakákoliv barva, nejvíce švestková, fuchsiová, bronzová a burgundská červeň.

Volánky

Výrazným doplňkem jsou volánky, a to hned v kolika variantách:

  • v několika řadách na horním dílu plavek
  • ve výstřihu
  • na horním lemu kalhotek

Zdroj: www.victoriassecret.com, www.hm.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu