Dámské bundy a saka jaro 2012

Dámské bundy a saka jaro 2012

4. května 2012, dámské bundy, bundy jaro 2012, jarní bundy, saka, dámské sako, dámská bunda, saka 2012, dámská saka jaro 2012

Sponzorované odkazy

V brzkých ranních hodinách nebo s pozdním večerem ocení každá žena v jarních dnech pohodlné sako či lehkou bundičku. Módní trendy přinášejí velké množství variant střihů, materiálů i barev. Neony a pastelové barvy sice ovládly prodejní pulty, ale sehnat se dají i kousky v klasické černé a bílé barvě. Stejně tak i materiály se pyšní velkou nabídkou. Bavlněná sáčka, džínovina a kožené bundičky – vše je snadno k dostání.

Pojďme se podívat na nabídku jednotlivých značek.

Promod – francouzská elegance

Značka* Promod* nabízí každou sezónu ty nejnovější trendy dostupné pro širokou veřejnost. Vzdušná saka kratších a delších střihů osvěží Váš jarní šatník. Navíc se perfektně hodí k šortkám, k džínům i bavlněným kalhotám. Velmi elegantně působí především saka na jeden knoflík, s vypasovaným střihem, decentními vycpávkami v ramenou a delší délkou pod boky.

Pro kreativní duše se objevují v nabídce i odvážnější střihy. Nabíraná ramena, kapsy či netradiční límce. Sportovní ráz mají sáčka a bundičky se zapínáním na zip.

Bundičky nabízí Promod džínové, kožené i bavlněné. Vybere si tedy určitě každý dle své libosti. Začínají se objevovat zejména kulaté tvary límce, které vypadají velmi originálně a ležérně.

Každou sezónu chic a trendy H&M

Módní řetězce značky H&M přinášejí aktuální módní trendy i pro sezónu jaro 2012. Dámská saka a bundy zde nesmějí chybět. Podobně jako u značky Promod dává značka přednost delším sáčkům sahajícím délkou až pod boky a rukávům nahrnutým pod lokty. Barvami kolekce jaro 2012 jen září. Saka a bundy jsou k dostání v malinově růžové, v živé modré barvě nebo i klasické černé.

Nechybí pochopitelně ani zcela originální kousky, ve kterých Vás na ulici nikdo nepřehlédne.

Ženská a jemná – saka Orsay

Společenské šaty, saka, kostýmky a elegantní kalhoty jsou jakousi výsadou značky Orsay již od počátku jejího vzniku. Ženská svěží móda, která se hodí do kanceláří, na večírky i na volný čas. Dámská saka v kolekci jaro 2012 se pyšní rafinovanými střihy a širokou paletou barev. Orsay preferuje zejména klasické barvy – bílou, černou a krémovou, ovšem v nabídce naleznete i saka pestře modrá nebo červená.

Zdroj: www.promod.com , www.hm.com , www.orsay.pl , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu