Rozkvetlé jarní kabelky

Rozkvetlé jarní kabelky

8. května 2012, kabelky jaro 2012, kabelky léto 2012, dámské kabelky, luxusní kabelky, kabelky s květinovým potiskem, květinové kabelky, rozkvetlé kabelky

Sponzorované odkazy

Pokud máte rády květiny, můžete začlenit mezi své kabelky v šatníku také kabelky s květinovým vzorem. Rozkvetlé kabelky jsou velmi něžné a romantické a k jaru, kdy všechno pučí a voní, rozhodně patří. Určitě to pro Vás není nic nového, že s pěkným počasím přichází také květinová inspirace oblečení a doplňků.

Květinové kabelky a další vzory na oblečení

Protože nikdo z nás není jen takový nebo makový, ale mísí se v nás různé povahy a pocity, které se navíc každý den mění. Tak proč také nemíchat různé vzory? Květinový motiv je jemný, ženský a romantický, k němuž proužky dodají klasiku nebo mu naopak zvířecí motiv dodá notnou dávku dramatičnosti a vzrušení.

Květinová kabelka a zvířecí vzor

Už jste někdy uvažovali o kombinaci květinového potisku a sexy divokého zvířecího vzoru? Upřímně jsem měla z této kombinace vždycky strach, ale teď vidím, jak dobře toto spojení vypadá. Vždyť kde jinde se tak snadno hledá inspirace než v přírodě?

Květinová kabelka a pruhy

Květinový vzor a pruhy – dva nejoblíbenější vzory. Tak proč je nenosit společně? Pokud se pro tuto kombinaci rozhodnete a vezmete si pruhovaný blejzr s květinovou kabelkou, už si neberte květinové šaty, ať nejste rozkvetlé až moc.

3D efekt

Kabelka nemusí rozkvést výhradně jen květinovým vzorem, ale také 3D květinovým efektem, který vznikne z kožené spirály připevněné na přední straně kabelky.

Vyšívané květiny

Roztomilé jsou i vyšívané květiny stříbrnou nebo barevnou bavlnkou. Ještě působivější jsou však malé korálky kulaté nebo trubičkové tvořící na kabelce různé květinové vzory tak skutečné, že si budete chtít přivonět.

Pokud jste si nevybraly žádnou z rozkvetlých kabelek, můžete si svou kabelku ozdobit opravdovou květinou, třeba kopretinou nebo vlčím mákem. Výhodou dekorace bude nádherná vůně, bohužel však nevydrží tak dlouho svěží. Náhradou mohou být květiny umělé, třeba delší květinový šlahoun, který můžete omotat kolem ucha kabelky.

Zdroj: www.polyvore.com, www.net-a-porter.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu