Léto si žádá kabelky v zářivých barvách

Léto si žádá kabelky v zářivých barvách

15. května 2012, zářivé barvy, neonové barvy, elektricky modrá, kabelky

Sponzorované odkazy

Dejte si ruku na srdce, i vy sama musíte uznat, že kabelek není nikdy dost. Každá správná žena by ve své sbírce sice měla mít univerzální kousky v neutrálních barvách, které se hodí k většině věcí, ovšem vlastnit jen ty zmiňované může být pořádná nuda. Ano, celobílé outfity jsou in a černá je naprosto nenahraditelná, nepůsobí ale trošku smutně? K létu patří barvy, proto rozšiřte svou sbírku a vpusťte je do vašeho šatníku!

NEONOVÉ

Určitě jste si všimla, že letos léto fandí barvám ve veselých odstínech zvýrazňovačů. Jste-li vášnivá následovnice každého trendu, pár kousků vám určitě nesmí chybět. Co takhle veselá neonová kabelka? Svítivě růžová, zelená, oranžová, žlutá…je jen na vás, kterou si vyberete. Jedním si můžete být jistá, zaručeně přilákáte pozornost ostatních. Kombinujte je s čím je vám libo, colour-blocking hraje na vaší straně.

Kabelky v neonových odstínech jsou geniálním kouskem každé majitelky, rozzáří totiž i ten nejobyčejnější outfit a dodá šťávu tomu, který máte nejradši. Neutrální barvy jako jsou světle šedá nebo bílá, bok po boku s například neonově růžovou kabelkou na vás už nikdy nebudou vypadat lépe.

KLASICKÉ

Pokud se na neonové barvy moc necítíte, nepropadejte panice. Nic nenahradí barvy jako je žlutá, oranžová nebo zelená v těch správných odstínech. Nemusíte ani dlouze prohledávat obchody, v každém určitě najdete takovou, po které vaše srdce zaplesá blahem.

Patří modrá k vašim oblíbeným barvám? Pokud ano, je to jen dobře. Sáhněte po elektricky modré a nešlápnete vedle.

PRŮHLEDNÉ PLASTOVÉ

Vtipné průhledné kabelky mohou být pro někoho úžasné, pro druhého zase dokonalé lákadlo potenciálních zlodějů (což je bohužel pravda). Nenechejte se ale odradit a alespoň jednu vyzkoušejte. Hlídejte ji ale jako oko v hlavě!

zdroje: asos.com, net-a-porter.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu