Kvalita a jedinečnost! - adidas boty

Kvalita a jedinečnost! - adidas boty

15. května 2012, sportovní obuv, vycházková obuv, adidas boty, pánské adidas, dámské adidas, plátěná obuv, kotníková obuv, adidas superstar, Puma, Nike, tenisky

Sponzorované odkazy

Všudy známé a všemi tolik oblíbené to jsou adidas boty! Boty pro úplně každého – pro děti, ženy i muže všech věkových kategorií, pro sportovce i lenochy. Není tomu jen tak, že nadchly celý svět! Vybírat můžete ze všech druhů obuvi pro všechna roční období. Nejoblíbenější jsou ovšem skvělé tenisky od adidas.

Pánské adidas

Boty adidas si může pořídit opravdu každý. Pánové si mohou především vybírat ze skvělých tenisek, které se hodí jak pro sportování, tak i pro vycházkovou chůzi jen tak po městě. Mají skvělý šmrnc a ve svých nových kolekcích si často rády pohrávají s pestrými barvami, kdy se potom může zdát, že jsou určeny pro dámy, ale není tomu tak! Dalo by se říct, že adidas schválně nutí muže trochu experimentovat. A nesmím zapomenout ani na to, že adidas je především sportovní fotbalovou značkou, a proto musím mezi pánské adidas boty zařadit i velmi kvalitní kopačky nebo turfy.

Dámské adidas

Dámské adidas boty jsou trochu rozmanitější. Velice oblíbené je v poslední době plátěná obuv, kterou já s oblibou nazývám ,,šlupkami“. A takovéto ,,šlupky“ zařadil do svých dámských kolekcí i adidas. Jsou též velmi pestrobarevné a velice dívčí. Dále jsou to pak též dámské tenisky a na léto pak i žabky, sandály nebo pantofle. Velice lákavé. Je jen na vás, jestli dáváte přednost jiným konkurenčním značkám, jakými jsou například Nike nebo Puma, anebo to zkusíte s adidas.

Kotníkové adidas

Velmi moderní, slušivé, pohodlné a skvěle vypadající je už pár let kotníková obuv, na kterou se značka adidas též specializuje. Můžete si vybírat z kotníkových adidas ve stylu tenisek nebo plátěných bot. To už záleží jen na vás. Kotníkové adidas působí velmi uličnicky a troufám si říci, že se hodí spíše pro mladší.

Adidas superstar

Především adidas superstar jsou známé po celém světě díky svému kvalitnímu zpracování a jedinečnému designu. Tento model adidas bot patří mezi klasiku a vyšel již roku 1969. Už tenkrát se staly adidas superstar špičkou trhu a tak to vydrželo až dodnes. Jen někomu ale právě toto může lézt na nervy, jelikož v České republice není až takový výběr, co se týče módy, jako v jiných zemích, a proto jsou mnohokrát adidas superstar to jediné, co můžeme v obchodech najít. To ovšem neplatí o shopu queens, kde, jak vidíte na fotografiích, je výběr daleko širší.

Zdroje: www.adidas-shop.cz www.queens.cz www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, módní značky a návrháři a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu