Baleríny, co hrají barvami

Baleríny, co hrají barvami

17. května 2012, boty jaro 2012, bory léto 2012, dámské boty, baleríny, balerínky, Baťa, Deichmann, Tamaris

Sponzorované odkazy

Pokud jste dosud považovaly balerínky za nudné boty, je na čase, abyste změnily názor. Ploché boty mohou na ženách vypadat stejně moderně a sofistikovaně jako boty s podpatky. Navíc poskytují Vašim nohám o něco větší komfort a lépe se v nich běhá po nákupech.

Kožené baleríny

Kožené balerínky v černé nebo hnědé barvě jsou naprostý základ. Jejich vyšší cena v sobě skrývá kvalitu a trvanlivost, proto se nezdráhejte investovat do nich vyšší sumu peněz. Vnitřní část je mnohdy anatomicky tvarovaná, takže částečně nahrazuje nízký podpatek, a tak neničí klenbu nohy.

Baťa

Barevné lakované balerínky

Opět se k nám vrací barevné lakované balerínky, které vypadají skvěle, a navíc je jejich údržba velmi jednoduchá. Určitě se Vám budou hodit, když venku zaprší, protože nepropustí vodu a určitě vypadají elegantněji než gumovky. Barevné lekované balerínky vypadají tak sladce, opravdu připomínají malé bonbónky.

Úžasným kompromisem je spojení obou materiálů. Vzniknou tak balerínky v oxfordském provedení.

Barevné semišové balerínky

Jaro hraje všemi barvami a proto i vy se nebojte povolit uzdu své fantazii a obujte se do barevných balerínek. Pokud jsou pro Vás lakované balerínky příliš zářivé, vyzkoušejte matné semišové balerínky zbarvených do rozmanitých barev duhy. Pokud se bojíte, že Vás zastihne jarní déšť, můžete se na něj připravit tak, že nastříkáte povrch obuvi ochranným voděodolným sprejem.

Deichmann

Barevné látkové balerínky

Barevné látkové balerínky Vám sice dlouho nevydrží, ale letos jsou žhavou novinkou. Tak pokud by příští rok již nebyly zařazeny mezi letní trendy, nebudou Vám zbytečně ležet v botníku.

Tvary

Tvar balerínek je jen na Vás, nosí se špičaté i zakulacené. Balerínky s kulatou špičkou jsou pohodlnější, ale špičatý tvar zas prodlužuje nohy. Zkrátka si mezi nimi vyberte ty, které se Vám budou nejvíce líbit.

Tamaris

Pozor!

Každodenní nošení má nežádoucí vliv na nohy a jejich klenbu. Proto bude vhodné je střídat s boty na podpatku. S výškou podpatku to ale také nepřehánějte.

Zdroj: http://www.bata.cz/ http://www.deichmann.com http://www.tamaris.de

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii obuv a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu