Pánské kraťasy 2012

Pánské kraťasy 2012

19. května 2012, pánské kraťasy, pánské šortky, kraťasy 2012, pánské chinos, elegantní pánské kraťasy, sportovní kraťasy, strret móda

Sponzorované odkazy

Pánské kraťasy zůstávají rok co rok stejné, ale jen zdánlivě na první pohled. Klasické bavlnění šortky a typ šortek s kapsami sice nenabízí příliš velké inovace, ale velkým trendem jsou šortky chinos. Také se vracejí, na chvíli opomíjené, džínové šortky.

Elegantní šortky a chinos od značky Ben Sherman

Kolekce jaro/léto 2012 od značky Ben Sherman přináší velké množství kalhot a šortek typu chinos. Mezi šortkami nechybí výběr všech střihů (i těch kratších, které u nás stále příliš oblíbené nejsou) a stejně tak i barev. Barvy jsou přizpůsobovány celkovému looku, který je inspirován vintage.

Značka Ben Sherman je ztělesněním pánské elegance a pohodlné volnočasové módy. A tak i ryze sportovní šortky vypadají s doplněním vhodných kusů oblečení a doplňků elegantně. Ostatně šortky chinos nabádají samy o sobě, abychom k nim oblékli košili, pólo triko nebo lehký cardigan.

Velký výběr v nabídce Next

Ten, kdo si není jistý, jaký typ šortek hledá, se může nechat inspirovat značkou Next. Jako každý rok nabízí Next oblečení zaměřené na funkčnost i moderní design. V nabídce je mnoho různým střihů i materiálových a barevných provedení. Liší se také možnosti ohrnutí šortek, počty a typy kapes nebo styl zapínání.

Na své si přijdou i muži, kteří příliš módním trendů neholdují a poohlížejí se po jednoduchých bavlněných kraťasech pod kolena.

Army, punk, skate o street – coreshop.cz

Coreshop přivádí na trh české i světové značky zejména z oblasti street módy. Pánské kraťasy tu naleznete převážně se délkou ke kolenům a s kapsami po stranách. Punkový styl zastupují na příklad šortky od značky Iron First. Naopak elegantní kraťasy pro každou příležitost zastupuje značka Funstorm.

Důležité je především pohodlí a ležérní street styl a takových kousků nabízí Coreshop celou řadu.

Džínové šortky opět v módě

Na jedné straně se jedná o nestárnoucí klasiku a na straně druhé se čas od času dostávají v zapomnění. Džínové šortky jsou letos opět oblíbenější.

Zdroj: www.coreshop.cz , www.bensherman.com , www.nextdirect.comwww.queens.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu