Plavky H&M – kolekce jaro/léto 2012

Plavky H&M – kolekce jaro/léto 2012

16. května 2012, levné plavky, plavky 2012, bikiny, dámské plavky, pánské plavky, trendy plavky 2012, vzorované plavky, plavky H&M

Sponzorované odkazy

Dámské i pánské plavky z kolekcí H&M v sobě nesou každý rok moderní trendy a svěží nádech osobitosti kreativních designérů. Značka se nezaměřuje pouze na hity v barevných kombinacích, ani se neuzpůsobuje střihovým trendům. Snaží se vše propojit a zároveň nabídnout i jednoduché plavky, které budou za všech okolností nadčasové.

Pro dámy jsou v nabídce biniky na šňůrky, plavky s vázáním za krk, i plavky s pevnými košíčky, které dobře zpevní poprsí. Kalhotky mají také různé střihy a nechybí ani tanga. Letos už nejsou momokiny považovány za nový trend, ale jejich popularita stále přetrvává. I H&M proto nabízí několik originálních kousků.

Pánská kolekce skrývá pestřejší barvy a vzory, ale i tak se v ní najde mnoho klasických kousků (stejně jako v dámské kolekci). Stále více proniká oblíbenost délky do půli stehen nebo ozdobných pásků.

Připravili jsme pro Vás přehled několika typů dámských a pánských plavek z kolekce H&M pro rok 2012.

Pánské plávky H&M

Vybrali jsme jako ukázku několik odlišných typů. Celou nabídku si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách www.hm.com . Jelikož jsou velmi moderní pastelové barvy, nešlo přehlédnout kostičkované plavky v jemných barvách. Jsou výrazné, ale ne příliš. Navíc mají univerzální délku – ani dluhé a ani krátké.

Ideální volba na plovárnu i k moři jsou plavky v námořnickém stylu. Jejich vzhled přímo láká k jachtingu. Délka je sice poněkud kratší, ale bez problému je užijete i na běžné nošení po přístavišti.

Jako poslední typ vybíráme boxerky. Je pravdou, že už ztratily na úspěšnosti, ale stále je mnoho mužů volí jako druhou variantu k delším šortkám. Přeci jen se v nich nohy daleko více opálí.

Dámské plavky H&M

Kolekce dámských plavek je plná zajímavých vzorů a zejména střihů. Návrháři si pohráli s jednoduchostí a místy ji okořenili zajímavým prvkem. Takový obyčejný volánek dokáže z plavek vykouzlit velmi romantický a něžný kus oděvu.

V nabídce jsou i takové střihy vrchních dílů, které užijete i k sukni nebo šortkám, aniž byste se museli převlékat.

Ženy, které potřebují zpevnit poprsí a zároveň nechtějí mít stále připnutá ramínka, mohou zvolit vyztužené plavky s šňůrkami místo ramínek.

Závěrem několik variant zajímavých střihů i vzorů.

Pokud se chystáte na dovolenou nebo jen na koupaliště, neotálejte s výběrem plavek na poslední chvíli, vyberte si již dnes. Nabídka je opravdu veliká.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii ostatní a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu