Hravé plavky Lindex – buďte hvězdou pláže

Hravé plavky Lindex – buďte hvězdou pláže

22. května 2012, levné plavky, bikiny, plavky 2012, dámské plavky, plavky Lindex, plavky s potiskem, elegantní plavky

Sponzorované odkazy

Snad každá žena s příchodem léta začně řešit provětrání šatníku, přičemž se téměř pokaždé stane, že je nezbytné pořídit si nové plavky. Ať už je to způsobeno krutou zimou, před kterou jsme se ozbrojily nechtěnými tukovými zásobami a nebo touhou po nejnovějších trendech. Chystáme-li se na dovolenou, je vhodné pořídit si celý plážový outfit. Ušetří to následně čas, který věnujeme hledění do poloprázdné prázdninové skříně. Lindex nabízí mnoho variant plavek i plážového oblečení. Pojďme si prohlédnout aktuální letní nabídku značky Lindex.

Namíchejte si svůj plážový koktejl

Variace střihů, vzorů a barev je natolik veliká, že Lindex umožňuje jejich kombinace dle představ zákazníka. Vyberete si podprsenku s košíčky nebo s vázáním za krk, kalhoty nebo tanga a vzájemně lze pomíchat i různé vzory. Vlastní plážový koktejl z plavek tak přímo láká k ochutnání. Pokud se nechcete zdržovat zdlouhavým vybíráním v obchodě, můžete si snadno vyzkoušet různé kombinace na oficiálních internetových stránkách.

Palm spring – inspirace Hawaiem

Kolekce plavek s názvem Palm spring se nechává inspirovat Havají, což je patrné i z použitých vzorů. Zároveň z ní srší svěží duch léta a přímo láká k procházce po pláži. Zkuste zkombinovat vzory a barvy, které k sobě zdánlivě nejdou, možná se Vám podaří vytvořit originální plavky.

Decentní kolekce Neo Ethno

Plavky v neutrálních barvách a se zvířecími potisky – to je kolekce Neo Ethno značky Lindex. Hledáte zajímavé plavky, ale nechcete být příliš nápadní? Pak je tato kolekce tím pravým.

Romantické plavky Isola Bella

Nejvíce mne zaujala romantická kolekce nazvaná Isola Bella. Nalezneme v ní sice také výraznější potisky, ale celkový look je velmi jemný. Navíc obsahuje i jednobarevné elegantní plavky.

Oblečení a doplňky na pláž

Již v úvodu jsem předznamenala možnost, zakoupit si již předem celý outfit na pláž. Někdo si vystačí s pohodlnou košilí nebo s šátkem, jiní preferují šaty či volné overaly.

Opomenout nelze ani vhodně zvolenou tašku, do které se vejde vše, co je nezbytné mít s sebou. Barevná tunika navíc poslouží i jako ideální kousek nejen k plavkám, ale i k bílým kalhotům nebo šortkám.

Neméně důležitým prvkem je obuv. Ideální jsou žabky, ploché pantofle nebo sandály. Nezapomeňte se poohlédnout po slunečních brýlích a případně decentním ozdobném šperku.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu