Budem letos už konečně nosit klobouky?

Budem letos už konečně nosit klobouky?

26. května 2012, klobouky, slamáky, trendy klobouky, trendy, jaro, léto, letní doplňky, doplňky, klobouk, slamák

Sponzorované odkazy

Mnoho z nás obdivuje nádherné a elegantní klobouky Kate Middleton, nebo třeba stylové slamáky, ve kterých často vídáme nejrůznější celebrity. Přestože se nám klobouky líbí, a jedná se navíc i o praktickou a trendy záležitost, na českých ulicích jich vidíme pomálu. Proč se jich pořád tak trochu bojíme?

Klobouky mi nesluší!

Ano, spousta lidí má pocit, že jim klobouky nesluší. Pravdou je, že i takoví jedinci se najít mohou, ale jde spíše o to najít ten pravý a dobře padnoucí. Klobouk by vám neměl padat přes uši, ani by vám po jeho nošení neměla zůstat na čele otlačenina. Pokud ale zvolíte ten správný, pomůže vám zamaskovat některé nedokonalosti vašeho obličeje, jako například prodloužit kulatější obličej a podobně. Když může každý druhý člověk nosit kšiltovky a čepice, proč ne i klobouky?

V klobouku budu za blázna!

I to si bohužel spousta lidí myslí a to především právě proto, že na ulicích mnoho klobouků nevídáme. Než ale objeví jejich kouzlo opravdu všichni, je to skvělá šance pro nás ostatní ukázat svou originalitu a smysl pro trendy a stylový look. Léto je pro nošení klobouků skvělou příležitostí, nemusíme vymýšlet žádné složité outfity, stačí si k jednoduchému topu a šortkám nasadit například slamák a vznikne tak prostý, avšak stylový look, ve kterém rozhodně za blázna nebudete.

Hurá pro klobouky!

Pokud už jste všechny pochybnosti ohledně nošení klobouků hodili za hlavu, mám pro vás pár tipů, kam pro klobouk zajít, a pak také několik trendů, které letos kloboukům kralují. Začneme právě jimi. Letos se, jako ostatně snad každé léto, dostávají do popředí již zmiňované slamáky. Zvolit můžete ty úplně klasické, převázané zajímavým kusem látky, nebo také ty s dlouhým okrajem, které působí svůdně a neokoukaně. In jsou stále ale i takzvané pánské klobouky, které využijete především v chladnějších dnech.

A kam tedy pro svůj vysněný klobouk zajít? Dobrou zprávou je, že je jich letos v obchodech poměrně velké množství a i ceny jsou příznivé. Pro různé typy klobouků tedy zajděte do obchodů jako jsou například Pull&Bear, New Yorker, Tally Weijl, Reserved, C&A nebo třeba Roxy a mnoha dalších, určitě na svůj vysněný klobouk narazíte!

Zdroje: www.pullandbear.com, www.tallyweijl.com, www.reserved.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu