Italská kvalita i šmrnc v kolekci plavek Calzedonia léto 2012

Italská kvalita i šmrnc v kolekci plavek Calzedonia léto 2012

29. května 2012, plavky, bikiny, monokiny, jednodílné plavky, dvoudílné plavky, Calzedonia, trendy plavky, léto 2012

Sponzorované odkazy

Když jsem si před dvěma lety kupovala zářivě červené plavky značky Calzedonia a posléze s nimi absolvovala hned tři dovolené u moře, rozhodně jsem nečekala, že je budu moct letos znovu bez obav obléct. Vypadají totiž téměř stejně jako v době nákupu a slaná voda se na barvě podepsala jen velmi nepatrně. To je tedy důkazem, že tato italská značka nabízí nejen obrovský sortiment originálních a nápaditých plavek, ale že jejich kousky jsou na koupání a slunění i kvalitně připravené. Dnes se podíváme na kolekci plavek Calzedonia pro letošní léto 2012, ze které už na pohled ucítíte svěží letní vánek a vůni moře.

Sweet shapes

Letošní kolekce Calzedonia je rozdělena do šesti kategorií. První nese název Sweet shapes a najdeme v ní plavky určené především pro ty, kdo chtějí zvýraznit a podtrhnout ženské křivky, například pomocí zvýšeného pasu, a nechybí zde ani jednodílné plavky, které nějaké to kilo navíc rafinovaně schovají.

Golden sunset

Kolekce Golden sunset se nese v romantickém a hravém duchu, takže zde nechybí trendy proužky, retro puntíky, nebo letošní hit krajka.

Energy breeze

Jak už název napovídá, kolekce Energy breeze je explozí barev a výrazných potisků a vzorů. Nechybí zde neodmyslitelný květinový trend ve velmi divoké podobě, syté barvy jako oranžová nebo fuchsiová a také sexy hadí vzor, který je rovněž letošním hot trendem.

Hot and rock

Kolekce Hot and rock si vystačila se čtyřmi hlavními barvami – žlutou, modrou, černou a bílou – a z jejich kombinací vzešly velmi povedené kousky. Dámy s rockerskou duší zajisté zaujmou plavky s lebkami, nechybí zde zajímavě řešené bikiny s mnoha způsoby zavazování, nebo roztomilé žluté plavky, které na opáleném těle nádherně vyniknou.

Mediterraneo

Pokud byly předchozí kolekce plné barev, Mediterraneo se nese ve znamení jediné, a to velmi oblíbené černé a jejích odstínů. I tato barva vypadá v kombinaci s opálenou pokožkou skvěle a navíc na ní spousta žen nedá dopustit díky jejím zeštíhlovacím schopnostem. Proto zde najdeme nejen klasické bikiny a trendy monokiny, ale i jednodílné plavky, o jejichž výhodách se není třeba zmiňovat.

Turquoise

Celou kolekci zakončuje ta s názvem Turquoise, ve které najdeme plavky ve všech barvách moře. Kromě tyrkysové tu jsou i nejrůznější odstíny modré a bílé, občas doplněné o červené či růžové tóny. Nevypadají v kombinaci s průzračným mořem úchvatně?

Zdroje: www.calzedonia.it

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu