Sukně na léto 2012 - jemná romantika nebo divoké vzory?

Sukně na léto 2012 - jemná romantika nebo divoké vzory?

31. května 2012, sukně, letní sukně, sukně léto, léto 2012, trendy sukně, trendy 2012, Pull&Bear, Reserved, Mango, Tally Weijl, H&M

Sponzorované odkazy

Sukně se nám letos nabízejí v mnoha velmi rozmanitých stylech, a tak je z čeho vybírat. Nosí se mini, midi i maxi sukně, plisované, pouzdrové, tylové, krajkové ale i třeba kožené a koneckonců i džínová klasika. Neměl by tedy být problém vybrat si pro teplé jarní a letní dny tu pravou a my vám dnes přinášíme ochutnávku sukní, které bez problému seženete v oblíbených obchodech Mango, H&M, Tally Weijl, Reserved a Pull&Bear.

Mango – sázka na eleganci

Španělská značka Mango vsadila ve své letní kolekci na ženskou eleganci a jemnost a v její nabídce převažují luxusně i svůdně vypadající krajkové, trendy plisované a křivky zvýrazňující pouzdrové sukně v barvách černé, béžové, modré a korálové. Najdeme zde i velké množství maxi sukní v zajímavých tónech či potiscích, nebo s chic a trendy vysokým rozparkem.

Pestré a vzorované sukně H&M

Oproti Mango kolekci jsou sukně značky H&M velmi pestře barevné a poseté nejrůznějšími potisky, mezi kterými nemůže chybět ten květinový, tropický či aztécký a najdeme zde dokonce sukni plnou barevných slonů. Z klasiky se tu objevují proužky a také pár jednobarevných kousků. Milovnice originality a výrazných prvků si u H&M ale určitě přijdou na své!

Sukně Tally Weijl hrají všemi barvami

Co se týče střihů, najdeme u Tally Weijl především pouzdrové sukně a také ty s kanýrky. S barvami je to zde ale mnohem a mnohem pestřejší, nechybí zde žádný z hlavních odstínů sezóny jako korálová, mint nebo bílá, a zaujmou i pro tuto značku typické potisky květin nebo srsti leoparda.

Reserved – námořnický look i nestárnoucí denim

Značka Reserved do své kolekce pro letošní léto zahrnula sukní spoustu. Převládají zde skládané sukně, džínovina a velkou roli tu hraje i námořnický look, tedy barvy tmavě modrá, červená a bílá. Sukně Reserved prostě připomínají léto každým coulem!

Boho i tribal styl u Pull&Bear

Sukně poněkud odlišného stylu od těch již zmíněných nabízí španělská značka Pull&Bear. Mimo jiné si zde například přijdou na své zastánkyně boho i tribal stylu, neboť v kolekci nechybí sukně dlouhé nebo pestře vzorované. Mnoho sukní přináší i nádech romantiky a nesou se v jemných tónech pastelových barev.

Zdroje: www.mango.com, www.hm.com, www.tallyweijl.com, www.reserved.comwww.pullandbear.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu