Toto není žádná nuda! - Multicolor kabelky

Toto není žádná nuda! - Multicolor kabelky

4. června 2012, dámské kabelky, prostorné kabelky, levné kabelky, léto 2012, multicolor kabelky, barevné kabelky, plážové kabelky, kabelky z lýka, rostlinné materiály

Sponzorované odkazy

Tuto letní sezónu se určitě nudit nebudete! Módní návrháři specializující se na výrobu krásných dámských kabelek si usmysleli, že toto léto pořádně probarví! Takže to znamená, že léto 2012 bude patřit multicolor kabelkám!

Všechny tyto kabelky mají jedno společné – zdobí je minimálně tři různé barvy. Jsou prostě mnohobarevné! Tento design má skvělou funkci. Působí velice dobře na naši náladu, ale také na náladu ostatních. Nad takovou barevnou letní kabelkou vám nezbývá nic jiného než se pěkně pousmát a užít si společně s ní sluníčka a rozkvetlých zahrad.

K létu bezpodmínečně patří krásné květiny, ovocné stromy a opravdu velmi zelená tráva. Jestliže chcete splynout s létem v tomhle odvětví, můžete si pořídit přesně takovou kabelku. Když se pak s ní náhodou položíte do trávy, budete mít velký problém ji najít a od okolí rozlišit.

Velmi módní budou letos i kabelky, které vypadají jako malované obrazy. Přesněji řečeno jako moderní umělecká díla. S takovouto kabelkou si určitě vyhrajete a budete terčem nejen jednoho pohledu. Jsem si stoprocentně jistá, že s takovýmto novým módním doplňkem si zaručeně vyhrajete.

K létu též patří prázdniny a dovolené a k nim pak moře a pláže. Při takovýchto chvílích je také důležité myslet na svou kabelku. Na dovolené bude potřeba kabelky o něco větší, aby se nám do ní stačil vejít fotoaparát, opalovací krémy, sluneční brýle, kamera a tak dále. Kabelky na dovolené by měla být také příjemná na nošení, tudíž z příjemného materiálu. Určitě nevybírat napodobeniny kůže, které vám zbytečně zpotí ruce.

In budou toto léto i barevné kabelky z lýka nebo jiných rostlinných materiálů, které si s trochou zručnosti a trpělivosti můžete vyrobit i sama doma. Tyto kabelky jsou tak trochu v retro stylu, který je samozřejmě také in. Lýkové barevné kabelky si jistě oblíbíte, jelikož jsou velmi roztomilé a dobře se nosí. Jsou lehoučké a většinou i dost prostorné. A dobrá zpráva nakonec! V porovnání s jinými multicolor kabelkami jsou také velmi levné.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii kabelky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu