Nejvíce trendy sluneční brýle 2012

Nejvíce trendy sluneční brýle 2012

3. května 2012, sluneční brýle, trendy sluneční brýle, originální sluneční brýle, lenonky, Ray Ban

Sponzorované odkazy

Sluneční brýle mají velmi barvitou historii a podobně jako většina módních doplňků podléhají neustálým změnám. Ovšem letos se dává prostor tolika různým typům brýlí i možnostem jejich zdobení, že určit jednoznačný trend slunečních brýlí není snadné. Předchozí sezóny upřednostňovaly na prvním místě pilotky a prostor dávaly i stylu brýlí Ray Ban. Léto 2012 se vrací do časů Johna Lennona nebo Brigitte Bardot. V obchodech tak nechybí proslulé lenonky nebo sluneční brýle cat eye stylu. Návrháři popouštějí uzdu fantazii a módní fandové nadšeně vítají nové vzory a dosud nepoužité materiály či způsoby zdobení slunečních brýlí.

Velké brýle si drží vedení již několik sezón, ale postupně je začínají posouvat na spodnější příčky originální sluneční brýle, které upoutají pozornost na první pohled.

Nikdy nestárnoucí lenonky

Brýle, které získaly název po slavném členu skupiny Beatles, jehož byly prakticky neoddělitelnou součástí. V současné době si s nimi spojujeme na příklad zpěváka Ozzyho Osbourna. Jednoduché kulaté brýle připomínající dobu školník lavic a učitelů z filmů pro pamětníky se vyrábějí v menším i větším provedení, ale kulatý tvar musí být vždy zachován. Módnost jim dodávají většinou zbarvená sklíčka nebo obroučky.

Super fashion trend – cat eye sunglasses

Styl cat eye slunečních brýlí také není ničím novým a jen dokazuje, že móda se stále opakuje. Nicméně tento tvar je snad v kolekcích pro léto 2012 dováděn k naprosté dokonalosti. Výběr tvarů – někdy ostřejších a jiny zaoblenějších, barev a nebo materiálů je na svém dosavadním vrcholu.

Stále oblíbené Ray Ban

Značka brýlí Ray Ban vsází především na netradiční vzory a barevné kombinace. Brýle si zachovávají svůj tvar, ale jejich pojetí je velmi originální. Tento tvar je pochopitelně napodobován a jejich levnější variantu lze zakoupit téměř v každém obchodě. Ovšem originál je opravdu jen jeden a do brýlí Ray Ban se zajisté vyplatí investovat.

Pokud by Vás ani takový výběr nezaujal, jsou k dispozici i jiné bláznivé tvary – na příklad srdíčka či různé geometrické tvary.

Zdroj: www.polyvore.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu