1.ročník NEW FASHION CONTEST

1.ročník NEW FASHION CONTEST

7. června 2012, Tereza Otáhalíková, Denisa Dovalová, Leo Macenauer, Libor Komosný, Mirka Horká, new fashion contest, NFC, módní přehlídka

Sponzorované odkazy

New Fashion Contest je soutěž nejtalentovanějších absolventů a diplomantů módního návrhářství v Česku a na Slovensku. Soutěž probíhá v Brně. NFC chce navrátit brněnské veřejnosti atraktivní módní návrhářskou soutěž a upozornit na nastupující mladé talenty v oboru. O vítězi hlasuje porota sestavená ze zástupců časopisu Dolce Vita, serveru Czech Original Fashion, pořádající agentury burning a partnera události Moravské Galerie. Vítěz získá finanční odměnu 5000,– Kč, nafocení vítězné kolekce módním fotografem Mojmírem Burešem a uspořádání samostatné přehlídky vítězné kolekce.

Soutěžící:

Mirka Horká (Top Styl Designer Styl a Kabo 2011)

Libor Komosný

Leo Macenauer

Denisa Dovalová

Tereza Otáhalíková

Slavnostní zahájení soutěže proběhlo 19. května na brněnské Muzejní noci v Uměleckoprů­myslovém Muzeu Moravské Galerie a my jsme měli možnost tuto zahajovací přehlídku shlédnout a můžeme říct, že je opravdu na co se těšit. Uvidíte jak dámské, tak pánské modely, modely určené k dennímu nošení, ale také večerní róby.

První oficiální kolo soutěže 13. června uvede festivalovou sérii burningBEATS GALLERY pARTy v Místodržitelském paláci MG v Brně. Finálový duel odhalí vítěze NFC 22. srpna na závěrečném dílu burningBEATS GALLERY pARTy v Místodržitelském paláci MG v Brně.

Jestliže máte rádi originalitu, trošku extravagance a zbožňujete módní přehlídky, určitě alespoň jednu z přehlídek navštivte, stojí to za to. Zaručujeme, že odejdete nadšení a inspirováni.

Zdroje: Thinkstock

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu