Ferrari 458 Italia / Extraliga mezi sportovními auty

Ferrari 458 Italia / Extraliga mezi sportovními auty

9. června 2012, Ferrari, Ferrari 458, Ferrari 458 Italia, auto moto, sportovní auto

Sponzorované odkazy

V minulosti jsme se na Luxurymag.cz v sekci Auto Moto zabývali především luxusním a drahým autům, u toho samozřejmě zůstaneme, ale dnes k těmto přídavným jménům přidáme i „rychlým“.

Nadešel čas si představit aktuálního krále všech supersportovních aut, kterému se všechny automobilky snaží vyrovnat, ale jen málo aut se mu dokázalo pouze přiblížit. Benzínový nadšenci už jistě poznali, že dnešní článek bude o značce Ferrari, která před několika měsíci představila svou vlajkovou loď 558 Italia.

Kapota skrývající osmiválec s více než pětiset padesáti koňmi je peklo je pro všechny milovníky rychlosti, ovšem díky nejnovějším technologiím se může tento vůz pyšnit i vynikajícími jízdními vlastnosti. Dost bylo čísel a podrobnosti, většinu z nás samozřejmě zajímá vzhled Ferrari, který je u tohoto modelu fenomenální a vypadá skvěle takřka z každého úhlu.

Rozhodně sedí například do nejdražší londýnské čtvrti, pakliže máte v kapse nějaký ten peníz navíc a zrovna se poohlížíte po nízkém sportovním vozu, zajděte si do Ferrari, rádi vás obslouží.

zdroj: ferrari.com

Autorem článku je Hura. Článek najdete v kategorii auto moto.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu