Zara léto 2012

Zara léto 2012

5. června 2012, Zara oblečení, Zara léto, Zara kolekce léto 2012, Zara, červen 2012, lookbook

Sponzorované odkazy

Letní kolekce Zara je velice trendy s mnoha zajímavými kousky podporujícími módní fantazii. Pokud španělskou značku již znáte, jistě dobře víte, že v Zara outfitu Vás na ulici nikdo nepřehlédne a navíc se za Vámi ještě otočí.

Lookbook červen 2012

Hurá!!! Je tu červen, měsíc, ve kterém začíná léto. Rukávy i kalhoty se zkracují a boty otevírají a my v šatníku zjišťujeme, že jsme opět nedostatečně připraveny na slunečné období. Nevěste hlavu, nyní je nejlepší čas připravit se na žhavé letní počasí. Prohlédněte si červnový Zara lookbook a vybírejte.

V lookbooku pro červen 2012 najdete kreativní nápaditý letní styl, praktické kousky, které se dají snadno kombinovat, elegantní ženské nebo chlapecké styly a hlavně bílou na čemkoliv, protože bíle zbarvené oděvy a doplňky Vám toto léto nesmí chybět.

Nechte v sobě promluvit odvážnou módní stránku Vašeho já a vyzkoušejte inovativní kombinace něžné romantiky s drsným rockem v podobě krásné krajkové sukně s motorkářskou bundou.

Nejvýraznějšími barvami kolekce je bílá, černá a červená. Bílou barvu velmi půvabně doplňují vzory, například bílé tričko a bílý blejzr jednoduše doplňují lehké bavlněné kalhoty s jemným vzorem nebo vzorovaný blejzr. Všimněte si také, že bílá barva se dá výrazně doplňovat jak masivní šperky, které se nedostávají do rušivého prostředí a do střetu například výrazným vzorem nebo potiskem. Bát se nemusíte ani jednobarevného outfitu, vysoce žádoucí budete pro opačné pohlaví v červené košili a červených kalhotách.

Kabelky

V kolekci letních kabelek Zara nechybí elegantní psaníčka, krásné messengery, sofistikované bowlingové tašky a prostorné nákupky, a to vše v mnoha poutavých odstínech s odvážnými potisky.

Kabelku nosíme ve středu těla, a proto získává velkou pozornost okolí, tak její výběr nezanedbávejte. Dobrá zpráva je, že při výběru z kolekce kabelek Zara nikdy nesáhnete vedle, pokud si jí tedy vezmete k vhodně korespondujícímu outfitu.

Boty

Jednoduchá, přesto elegantní přehlídka letní obuvi od sandálů na vysokém podpatku úzkém, širokém, pro větší pohodlí na platformě nebo ploché ve francouzském stylu. V kolekci samozřejmě nechybí ani baleríny nebo mnohé další boty šněrovací, nazouvací nebo s přezkou.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu