Letní šaty - bez těch by to v létě nešlo! Jaké si vyberete vy?

Letní šaty - bez těch by to v létě nešlo! Jaké si vyberete vy?

7. června 2012, letní šaty, šaty, pouzdrové šaty, maxi šaty, mini šaty, H&M, Lindex. Orsay, Pull&Bear, trendy šaty, šaty 2012, barevné šaty, léto 2012, trendy

Sponzorované odkazy

Těžko hledat na léto pohodlnější kousek oblečení, než jsou právě šaty. Pohodlné, vzdušné, nemusíte si lámat hlavu s kombinováním jako v případě sukně, stačí k nim jednoduše obout žabky, baleríny, nebo chcete-li podpatky a budete vypadat skvěle. Další výhodou je, že obchody jsou jimi v tomto období doslova přecpané a výběr je tak takřka neomezený. Vybrat si podle svého gusta můžete například v obchodech H&M, Lindex, Orsay nebo Pull&Bear, na jejichž nabídku letních šatů se dnes podíváme!

Šaty pro všechny příležitosti u H&M

V létě využijeme nejen lehké a jednoduché plážové šaty, ale i elegantnější kousky na večerní návštěvu baru či diskotéky, nebo třeba na svatbu. A na to švédská značka H&M samozřejmě myslela. Do své kolekce zahrnula maxi i mini šaty ze vzdušných materiálů a ve výrazných barvách, ve kterých se už při pohledu vidíme na prosluněné pláži, ale také krajkové, šifónové nebo pouzdrové šaty v elegantnějším provedení. Nechybí ani peplum trend nebo květinová klasika.

Proužkovaný Lindex

Jedním z nejvýraznějších trendů v letní kolekci šatů Lindex jsou proužky. Jsou letošním hitem, a tak vlastně není divu, že se v kolekci objevují v mnoha variantách – v námořnickém stylu, jako široké pruhy nebo tenké proužky v zajímavých barevných kombinacích. Pokud proužkům zrovna neholdujete, možná vás potěší i další vzory, které kolekce nabízí, jako například kostky, nebo i spousta jednobarevných šatů. U značky Lindex zajisté oceníte i ceny, které u šatů začínají už na 399kč!

Orsay sází na jednoduchost

Zatímco většina ostatních značek se nechala zlákat výraznými potisky, Orsay vsadilo na jednoduchost. Rozhodně to nebyl špatný tah, šaty v jednobarevném provedení, většinou v pastelových a světlých barvách, vypadají jemně, žensky a jsou nadčasové. Díky zdobení v podobě mašliček, pásků nebo kanýrků navíc nepůsobí v žádném případě nudně!

Boho styl i retro u Pull&Bear

U španělské značky Pull&Bear jsme zvyklí na mladistvý, jemný a dívčí styl s příměsí boho stylu a v letní kolekci se k tomu všemu navíc přidal nádech retra. Převládají světlé barvy, jako bílá a broskvová, ale spousta šatů je množná trochu překvapivě i v černém odstínu. Dále si můžeme všimnout často se opakujícího květinového potisku a také retro puntíků a proužků. Šaty jsou většinou volné a krátké, což je pro teplé dny naprosto ideální.

Zdroje: www.hm.com, www.lindex.com, www.orsay.com, www.pullandbear.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu