White out! Aneb oblečte se do bílé od hlavy až k patě!

White out! Aneb oblečte se do bílé od hlavy až k patě!

11. června 2012, bílé oblečení, bílé šaty, bílé kalhoty, bílá, bílá sukně

Sponzorované odkazy

Bílá barva je barva nevinnosti, ale skrývá toho v sobě i mnohem více, představuje svobodu, podporuje otevřenost, upřímnost a mírumilovnost. Tak proč se do tak pozitivní barvy neobléknout a nepodpořit tak v sobě energii k životu.

Bílá a spodní prádlo

Bílé oblečení je většinou průsvitné a spodní prádlo je pod bílým outfitem hodně viditelné. Mnohem více než bílé spodní prádlo bych doporučila spodní prádlo v tělové barvě, a mnohem lepší než rozkošné krajkové bude prádlo hladké, které nedělá na oblečení nevzhledné hrbolky.

Pověry o bílé

Bílá barva přidává kila

Ano, bílá barva není příliš lichotivá a mnohdy dokáže přidat nějaké to kilo navíc, ale pokud zvolíte vhodné doplňky a pohrajete si s bodycone stíny, výsledek bude úchvatný.

Bílá je jen pro nevěsty

Bílá barva je spjata s nevěstami, ale která z nás by se nechtěla cítit jako nevěsta i ve všední den. Pokud se obléknete celá do bílé, určitě budete vypadat mnohem lépe než v černé, ve které vypadáte jako když držíte smutek.

Bílá barva je příliš kontrastní

Bílá barva je ve vztahu s jinými barvami velmi kontrastní, ale o to nám přeci jde. Díky bílé barvě jiné barvy mnohem více vyniknou. Naopak pokud nechcete, aby bílá barva tolik kontrastovala, můžete jí kombinovat se stříbrnou, šedou nebo krémovou.

Bílé šaty mi nesluší

Věděli jste, že existuje celá řada odstínů bílé? Bílá barva se dokonce rozděluje do skupin odstínů studených a teplých. Chladně působí zářivě bílá, mléková, čerstvě napadlý sníh nebo bílá s našedlým nádechem. K teplým tónům bílé pak patří přírodní vlna, krémově nebo lehce nažloutlá bílá anebo také slonovinová. Nyní si podle svého tónu pleti můžete vybrat správný odstín bílé barvy, aby i Vám bílé šaty slušely.

Bílá barva a doplňky

K bílé barvě se hodně hodí zlaté doplňky, protože na bílém podkladu skvěle vyniknou, naopak stříbrné doplňky se v bílém podkladu ztratí.

Zajímavě vypadá i spojení hnědé s bílou, například hnědý pásek nebo hnědá kožená kabelka.

Vzhledem k tomu, že bílá šaty jsou velmi jednoduché dávají prostor velkým a masivním šperkům.

V případě, že byste se v bílém outifitu cítily příliš bíle, doplňte ho krémovým nebo zlatě vyšívaným šátkem.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu