Šortky se zvýšeným pasem

Šortky se zvýšeným pasem

10. června 2012, kraťasy, dámské kraťasy, letní šortky, letní kraťasy, dámské, šortky se zvýšeným pasem, šortky s vysokým pasem

Sponzorované odkazy

Vůbec nevím, proč šortky s vysokým pasem kdy vyšly z módy. Vypadají skvěle skoro na každé postavě a hlavě se v nich můžete ohýbat a shýbat jak chcete, bez obav, že Vám někde vyleze spodní prádlo. Navíc se díky vysokému pasu zkracuje trup a prodlužují nohy, což je velmi sexy.

Vysokým ženám budou slušet šortky končící nad koleny. Pokud jste přes Vánoce přibraly nějaké to kilo navíc a do teď se Vám je nepodařilo shodit, využijte maskovací barvy jako je olivová, písková nebo tmavě modrá. Štíhlé ženy mají ve výběru volnou ruku a mohou si dokonce dovolit i výraznější vzory. V případě, že máte postavu chlapeckou, budete z plátěných šortek s vysokým pasem nadšená. Za pomoci zajímavého pásku krásně zvýrazníte pas a objem, který vznikne kolem boků, vytvoří siluetu a tvar.

Pokud jsou šortky se zvýšeným pasem volnější a objemnější, oblečte si přiléhavější tričko, které do nich zastrkáte, jestliže jsou šortky upnuté vypadá k nim skvěle volnější top, košile nebo tunika. K šortkám si přes den můžete obout sandály nebo baleríny a večer sexy vysoké podpatky. K šortkám se zvýšeným pasem zkoušejte i jiné kousky ze svého šatníku, jistě si vytvoříte svůj originální outfit, který sedne Vašemu stylu.

Šortky svázané v pase

Jedná o objemnější šortky jakoby o dvě čísla větší a v pase přibližně o 20 centimetrů širší, které jsou v pase svázané, čímž vzniknou malé volánky kolem dokola. Nejoblíbenější barvou těchto šortek se staly různé odstíny hnědé.

Džínové šortky

Nosí se džínové šortky hrnuté, ultra krátké, na jeden knoflík nebo dokonce až na šest knoflíků. Výběr barevné varianty je opět na Vás, plísňové, batikované, černé, bílé nebo barevné.

Barvy

V létě se mnohem více než květinové vzory objevují pastelové a bílé barvy. Letos jsou trendy barevné šortky, ať už bokové nebo se zvýšeným pasem. Vypadají naprosto úžasně ve spojení s jinými barvami s nimi ladícími, outfit pak vypadá jako rozsypané bonbónky.

Zdroj: www.net-a-porter.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu