Crop tops - ukažte bříško!

Crop tops - ukažte bříško!

8. června 2012, topy, trička, tílka, crop tops, krátká tílka, krátké topy, krátké tričko, korzet, trendy 2012

Sponzorované odkazy

Možná jste si toho všimli na módních molech, možná jste tento trend zaznamenali při pohledu na módní bloggerky či celebrity. Není ale rozhodně pochyb o tom, že bříško se letos ukazuje mnohem více, než jsme zvyklí. Nejde o nechtěné odhalení pupíku při ohýbání se či v důsledku vytaženého trička, tato část se letos dává na odiv schválně. Pokud jste tedy na své bříško pyšná, s nákupem crop topu, neboli krátkého tílka neváhejte! Soudě podle oblíbenosti tohoto trendu právě mezi celebritami a bloggerkami lze totiž tušit, že tu s námi bude nejen tuto sezónu.

Crop tops nabízejí mnoho možností

Crop topů se nabízí celá řada. Pro odvážnější průkopnice trendů vše začíná na topech, které připomínají spíše podprsenky, nebo se někdy jedná i o pouhý pruh látky zakrývající poprsí. Dále se nabízejí krátké korzety, kterým velmi sluší například květinový potisk nebo krajka. Ačkoliv tyto topy vypadají při správné kombinaci opravdu skvěle, většina z nás se zřejmě raději obrátí k méně nápadným variantám. K těm by určitě patřila volná trička, která vypadají úplně klasicky, jen končí v okolí pupíku. Díky rukávům ale na první pohled nepřitahují tolik pozornosti, jako topy předešlé.

Jak crop topy nosit?

Krátké topy vypadají asi nejlépe v kombinaci s kalhotami, sukní či šortkami s vyšším pasem. Díky tomu totiž vznikne mezi vrchním a spodním dílem oblečení jenom úzký pruh kůže, a přesně tak by měl trend odhaleného bříška vypadat. Není třeba ukazovat příliš, tento rafinovaný proužek těla bude vypadat stylově a ještě k tomu vkusně. Pro ještě střídmější look můžete přes top přehodit sako či svetřík.

Přestože se může zdát, že se crop topy hodí maximálně na letní procházku nebo na festival, nenechte se zmást. Celebrity je v elegantních variantách předvádí i na červeném koberci! A pokud navíc nevěříte, že mohou slušet nejen mladým slečnám, zavzpomínejte na loňský outfit Gwyneth Paltrow na předávání cen Emmy.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu