Terranova - svěží a hravá letní kolekce 2012

Terranova - svěží a hravá letní kolekce 2012

13. června 2012, Terranova, léto, trendy 2012, letní kolekce, letní oblečení

Sponzorované odkazy

MUŽI

Klasikou, která nikdy nestárne, se staly jednoznačně kostkované košile. Terranovaletní kolekci sází nejvíce na červenou, modrou a bílou kombinaci barev. Nezapomínejme také na nesmrtelnou džínovinu, která je už pár sezón na vrcholku módního žebříčku. Košile, džíny, kraťasy, bundy i tenisky – zkrátka vše je z džínoviny. Dalším trendem (a čím dál víc oblíbeným motivem) jsou trička potisklá černobílými portréty hudebních a filmových legend, jako například Elvis Presley anebo Marilyn Monroe. Ani však klasika a tzv. Basics nejsou „mimo mísu“. Pokud příliš neholdujete potiskům, nápisům či vzorům, v obyčejném tričku v bílé (a světlých barvách vůbec) nebo červené barvě budete in kdykoliv. Krok se sezónními trendy drží i univerzitní styl (tzv. College Style), dále pak potisk motivu americké vlajky, velké nápisy, symbolika světových metropolí (například Tokyo, New York), etno a jiné vzory, a proužky, které známe především z Preppy stylu.

Co se týče barev, volte především červenou, modrou, bílou. Dále pak teplé písčité odstíny a kombinujte dohromady černou, bílou a šedou.

ŽENY

Máte ráda růžovou? Pak právě vaším favoritem se stane letní kolekce od Terranovy. Zmrzlinově růžová barva v kombinaci s černou a bílou vypadá božsky a působí trošku retro dojmem. Velmi rozverně a „holčičkovsky“ pak působí v kombinaci s džínovinou a modrou barvou. Stejně jako u pánských letních trendů i zde platí, že velké černobílé potisky obličejů jsou in. Kreslené postavičky a loga rockových skupin z 80. a 90. let rovněž. Pokud jste milovnicí zvířat, i tady nepříjdete zkrátka. V letní kolekci narazíte na potisk zebry nebo tygra.

„Modrá je dobrá“ – toto heslo moc dobře znají i italští návrháři pro Terranovu. Zapomeňte však na tyrkysovou nebo mentolovou, zde se setkáme především s blankytně modrou, protože právě taková letní obloha je.

Dalšími horkými favority jsou chino kalhoty, basics trička, mikiny i sukně, college style, etno vzory, velké nápisy a čísla, topy s třásněmi, květinové vzory a proužky.

Tak jak vám nová letní kolekce Terranovy chutná? Věříme, že se vám líbí a příjemně vás navnadí na horkou letní dovolenou u moře.

Zdroje: www.terranovastyle.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu