H&M odhalila další spolupráci! Tentokrát se spojí s avantgardní Maison Martin Margiela

H&M odhalila další spolupráci! Tentokrát se spojí s avantgardní Maison Martin Margiela

12. června 2012, Maison Martin Margiela, H&M, H&M spolupráce, Maison Martin Margiela for H&M

Sponzorované odkazy

A je to tu! Další spolupráce H&M byla oznámena teprve před pár hodinami. Poté, co byla nedávno oznámena spolupráce s módní ředitelkou japonského Vogue a výstřednicí Annou dello Russo, která 4. října představí společně s H&M svou kolekci módních doplňků, H&M nelenilo a spojilo své síly s dalším kreativním návrhářem. Po stylové a barevné spolupráci s Versace a retro kolekci Marni, H&M tentokrát vstoupí do světa avantgardy. Ke spolupráci totiž přizvala značku Maison Martin Margiela, která je známa svými futuristickými a avantgardními návrhy.

Maison Martin Margiela je v současnosti jedním z nejvlivnějších a nejinspirativ­nějších módních domů, avšak mnoho se o ní neví. Sám zakladatel značky, belgický návrhář Martin Margiela, který již však pro módní dům nenavrhuje, je dost záhadná osobnost. Nikdy se nenechal ani vyfotit a i motivy jeho odchodu ze společnosti nejsou doposud jasné. Nyní kolekce domu Maison Martin Margiela vznikají pod rukama týmu blíže nespecifikovaných návrhářů, kteří ovšem dál tvoří v duchu vize zakladatele značky. Kolekce jsou tak dosti surrealistické, futuristické a velmi mě tak zajímá, jak nakonec spojení avantgardy a high-street módy dopadne.

Z oficiálního prohlášení značky Maison Martin Margiela je patrné nadšení pro tuto spolupráci a slibuje i velké překvapení: „S velkou radostí představujeme kousky z dílny Maison Martin Margiela pro H&M, které nabízejí novou interpretaci naší vize. Ústředním bodem naší tvořivosti vždy byla demokratická povaha naší módy a spolupráce s H&M nám umožňuje posunout tuto snahu ještě dál. Spojme protikladné světy obou módních domů způsobem, který všechny překvapí.“ No, nezbývá nic jiného, než čekat a případně se těšit. Kolekce dámského i pánského oblečení Maison Martin Margiela podzim/zima 2012 pro H&M bude odhalena 15. listopadu a bude k mání v 230 obchodech po celém světě.

Zatím se můžete podívat na dva krátké teasery.

Co myslíte, bude mít tato kolekce u nás úspěch, anebo to dopadne ještě větším fiaskem než u Marni?

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu