Nejkrásnější letní šaty 2012

Nejkrásnější letní šaty 2012

17. června 2012, letní šaty, šaty léto, šaty léto 2012, šaty 2012, dámské letní šaty, krátké šaty, dlouhé šaty, maxi šaty

Sponzorované odkazy

Teploty se nebezpečně šplhají nahoru, a pokud patříte mezi, kteří si takové počasí užívají stejně jako já, určitě se i těšíte na to, až vytáhnete ze skříně nějaké ty vzdušné kousky, ve kterých odhalíte trochu kůže a sama si budete připadat neodolatelně. K takovým kusům dámského šatníku patří bezesporu letní šaty, o kterých bude celý dnešní článek. A nebudou to šaty jen tak ledajaké, ale ty nej!

A když říkám „nej“, tak tím samozřejmě myslím ty nejkrásnější, nejtrendovější a nejslušivější letní šaty, které vás jistě nadchnou a inspirují. Šaty to proto nebudou nijak obyčejné, ba naopak.

Letošní trendy hovořily jasně – barvy, barvy a zase barvy. Největšími „hity“ jsou barvy pastelové a neonové, již několik letou vedou barvy jako korálová či lososová, které krásně lichotí opálené pleti. Vsadit si můžete i na různé odstíny modré (všechny odstíny moře jsou v létě vítány) a zelené, a to od limetkové přes mint až ke smaragdově zelené a petrolejové. Nestárnoucí letní klasikou jsou i šaty bílé, které letos zdobí krajka či háčkované části. Krajka je stále populární, a pokud na to máte postavu, klidně si dovolte celokrajkované šaty v bílé či jiné světlé barvě, jako je žlutá či lososová. Na večer můžete zvolit i barvy trochu tmavší, jako je například zelená anebo černá. Krom výrazných barev se nosí i různé potisky a vzory. Velice zajímavé jsou stále etno a tribal vzory a potisky, hlavně pak ty aztécké, trochu výrazněji pak působí geometrické, digitální či tropické vzory. Pokud si ale ani na jedno nepotrpíte, zkuste například rozkošné puntíky. Navíc letos dost letí retro 50. let.

Letní šaty můžou být i dost zajímavě řešené, ať už se jedná třeba jen o kanýrek ve stylu peplum, nebo různé, rafinované průstřihy, průhledné části či asymetrický střih. Co se asymetrie týče, hlavní roli letos hrají hig-low šaty a sukně, tedy vepředu krátké vzadu delší. Určitě se nebojte ukázat i ramena v šatech bez ramínek.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu