Denim je v kurzu i toto léto

Denim je v kurzu i toto léto

23. června 2012, retro oblečení, džínovina, denim, džínová sukně, šortky, kraťasy, šaty, hučky, klobouky, čepice, léto 2012, džínové vesty

Sponzorované odkazy

Už si nelámejte hlavu s výběrem toho správného modelu! Raději vsaďte na materiál! Toto léto ,,pofrčí“ džínovina! Možná to není tou nejideálnější volbou do teplého počasí, ale rozhodně je velmi slušivá. Může ji nosit skutečně každý, není určená pro žádnou stanovenou skupinu lidí. Z tohoto materiálu se nevyrábějí jen džínové kalhoty, ale mnoho dalších módních kousků, které vás zaručeně překvapí a budete je chtít mít.

Šaty

V první řadě jsou to krásné šaty. Ty se nám budou určitě toto léto hodit. Džínové šaty jsou velice líbivé a skvěle padnou každé ženě. Vyzkoušet můžete dlouhé i krátké šaty, s ramínky i bez, s límečkem nebo výstřihem do V. Džínové šaty jsou skutečně šaty neomezených střihů a možností.

Šortky

Velmi oblíbené šortky mají svůj oblíbený materiál, kterým je právě džínovina. Je důležité upřesnit, že není denim jako denim. Existuje mnoho typů barvení džínoviny, ale toto léto se bude nosit jen a jen klasická modrá! Takovéto kraťásky upoutají vaši pozornost. Jsou velice krátké, ale za to velmi roztomilé.

Sukně

Džínové sukně jsou osvědčenou raritou. S nimi nadělá parádu každým rokem mnoho žen. Teď můžete i vy a navíc ,,legálně“, protože letos není džínová sukně úlet, ale naopak velký hit. Nosit se budou jak klasické pouzdrové krátké a dlouhé sukně, tak i in plisované a kolové sukně.

Top/Korzet/Bralet

Velmi šik bude toto léto bralet! Možná se vám zdá, že tento kousek ve svém šatníku nebudete potřebovat, ale přemýšlejte. Je velmi sexy, je džínový a ukazuje bříško, což je in. Bralet má prostě veškerá módní nej.

Vesty

Džínové vesty jsou též velmi známé. Jedná se skutečně o skvělý retro model. Vesty sice nejsou tím typickým oblečením pro léto, ale při chladných letních večerech je určitě využijete, takže nebude vůbec na škodu, když si nějakou džínovou v obchodu vyberete. Velmi působivé, ale mohou být i jen tak na nahé tělo. Nikde není psáno, že se vesty musí nosit mermomocí na jiném oblečení.

Hučky

V létě je třeba dbát na správný pitný režim a především se nesmí zapomenout na pokrývku hlavy. Proč tedy nespojit módní s užitečným, že? Právě takové jsou džínové hučky jakýchkoli střihů. Džínové se vyrábějí kšiltovky, čapky, tak i klobouky.

Zdroje: www.polyvorem.com www.shopstyle.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu