Jak nosit maxi sukně?

Jak nosit maxi sukně?

21. června 2012, maxi sukně, maxi šaty, sukně, sukně léto 2012, dlouhé sukně, plisované sukně, sukně 2012

Sponzorované odkazy

Maxi šaty jsme zvyklé vídat i nosit již pár let, nejčastěji pak v hippie či bohémském stylu. Letos se však maxi délka dostává po letech i na sukně, a tak přináší příjemnou změnu do našeho šatníku. A zdaleka nejde jen o hippie či bohémské modely, plné květů, batiky a jiných přírodních motivů. Maxi sukně jsou letos neuvěřitelně chic a sexy a dají se neuvěřitelně dobře kombinovat.

Absolutním hitem jsou dlouhé sukně z lehkých materiálů, jako je například šifon. Sukně jsou tak vzdušné a vytváří krásný dojem při chůzi. Mým osobním tipem jsou dlouhé plisované sukně, které vypadají naprosto božsky a nevšedně a dají se kombinovat jak s elegantním topem nebo lehoučkou košilí, tak i s topem úplně obyčejným či s nápisy pro vytvoření uvolněnějšího looku. Letí velké sukně s několika spodničkami, sukně, co se točí i průhledné tenké sukýnky, které mají spodničku jen do délky mini sukně. Pokud se tedy chcete pochlubit svými dlouhými a štíhlými nohami, poloprůhledné sukně jsou pro vás jako dělané. Pokud chcete upozornit na nohy, máte ještě jednu rafinovanou možnost, kterou jsou rozparky.

Jak nosit maxi sukně?

Základním pravidlem je, že v jednoduchosti je krása a tím druhým nejdůležitějším je, že když máte dlouhou sukni, top by měl být krátký nebo zastrčený, aby byla vidět celá sukně a hlavně, aby vynikl pas a celková silueta. Pokud byste chtěla nosit top i přes sukni, měl by být top přepásaný opaskem, volné topy se k maxi sukním nehodí. Pokud si zoufáte, že maxi sukně a šaty nejsou pro vás, protože jste malá, vaše obavy jsou zbytečné! Není vůbec pravda, že maxi sukně si můžou dovolit jen ženy se 170 cm a více. Záleží na vaší celkové postavě a pak, vyrůst můžete i za pomoci podpatků. Jak už jsem zmínila výše, plisované i hladké šifonové maxi sukně vypadají skvěle v kombinaci s lehkými, lehce průhlednými košilemi v pastelových barvách či bílé, dále pak i ke krajkovým a háčkovaným topům a crop topům. Co se barev týče, hitem jsou barvy výrazné, neonové jako je křiklavě žlutá či růžová až fuchsiová, ale pokud si na takovou „divočinu“ netroufáte, zvolte barvy jemnější, jako jsou odstíny nude, pudrově růžová, ale i tmavší barvy jako je námořnická modrá či černá.

Kde maxi sukně koupit?

Plisované i neplisované maxi sukně najdete například v obchodech Zara, Topshop či Mango. Pokud byste si však nevybrala v kamenných obchodech, určitě pochodíte na zahraničních e-shopech nebo i na Ebayi.

Zdroje: www.polyvore.com, www.asos.com, www.boohoo.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu