Jakub Polanka představil svou pánskou kolekci pro PIETRO FILIPI

Jakub Polanka představil svou pánskou kolekci pro PIETRO FILIPI

25. června 2012, Jakub Polanka, Pietro Filipi, Jakub Polanka pro Pietro Filipi, pánská móda, pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Návrhář Jakub Polanka, respektovaná osobnost české i světové módy, poprvé představil pánskou kolekci, kterou vytvořil exkluzivně pro PIETRO FILIPI.

„Pět charakterů, pět hrdinů, pět stylů, pět siluet. Pět možností a jeden muž. Jedna svoboda…,“ definoval první pánskou kolekci ve své profesní historii Jakub Polanka a dále upřesnil: „Elegantní James Bond, šaramantní sir Oscar Wild, hrdý a odvážný Doktor Živago, uvolněný, ležérní Steve McQueen, silný bojovník Rocky Balboa. Každá z těchto osobností charakterizuje různé rysy muže jako takového, navzájem se nevylučují, ale naopak doplňují a podporují. Proto i jednotlivé kusy v mé kolekci jsou určeny ke kombinování a mixu tak, aby každý muž mohl co nejlépe vyjádřit svůj charakter, náladu i názor. Měl svobodu být sám sebou.“

Základní myšlence je podřízen i výběr materiálů. Každý z nich vyjadřuje a podtrhuje specifický styl daného hrdiny. Sjednocujícím prvkem je neutrální šedá barva, která umožňuje vzájemnou kombinovatelnost. Dominantní je tedy nikoliv barva, ale struktura a různorodost materiálu. „Napadá mě – všichni hrdinové za jednoho muže, jeden muž za všechny… Klišé, ale asi docela výstižné,“ dodává s úsměvem mladík s originálním designérským rukopisem. Pánská kolekce Jakuba Polanky pro PIETRO FILIPI vnáší do konzervativních šatníků českých mužů nejen styl, ale i charisma a kreativitu. Oblíbená česká módní značka tak pokračuje v prezentaci atraktivních novinek a bonusů pro své zákazníky.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu