Letní koktejlky – osvěžující módní drink léta 2012

Letní koktejlky – osvěžující módní drink léta 2012

27. června 2012, společenské šaty, party šaty, šaty léto 2012, letní koktejlky, šaty koktejlky, barevné letní šaty, černé šaty, peplum šaty

Sponzorované odkazy

Koktejlky se staly zcela nadčasovým módním prvkem. Zařazují se mezi základní prvky šatníku každé ženy. Jejich praktické využití je tak rozsáhlé, že je musí ocenit snad každá žena. Pokud zvolíme jednoduchý model, budeme jej snadno přetvářet pomocí doplňků dle společenské události. Naopak originální model nevyžaduje dalších výrazných doplňků.

Koktejlky představil jako první Christian Dior. Jednalo se o šaty vhodné na všechny příležitosti. Ženy je rády nosily odpoledne i večer. Největším rozdílem (v porovnání s dnešním provedením koktejlek) je délka. Dříve končily šaty v půli lýtek, ale dnes se za koktejlky považují šaty kratší, které mají ideálně délku těsně nad kolena.

A co malé černé? Je pravda, že černá barva je opravdu velmi neutrální a nemusíme se takové šaty obávat využít téměř na jakoukoliv příležitost. Ale léto a módní trendy milují barvy. Nemusíme se halit do džungle barevných kombinací. Stačí zvolit nádech naší oblíbené barvy, která se k nám hodí. Není nezbytné držet se sytých odstínů. Co tedy kompromis? Jedny malé černé, jedny výrazné a jedny v decentním barevném provedení?

Koktejlky Mango

Značka** Mango** nabízí koktejlky, které jsou opravdu velmi variabilní. Design je tak jednoduchý, že se dají snadno kombinovat a přetvářet. Jedny šaty tak bez problému vezmeme odpoledne do města a s přidáním výrazných doplňků a líčení i na letní párty.

Navíc v široké paletě koktejlek naleznete nejeden model ideální do práce, kde je vyžadována elegantnější móda.

Kde koupit koktejlky?

Přemýšlíte, kde sehnat koktejlky a nemáte čas obíhat obchody? Zkuste si prohlédnout nabídku od Tamsin London. Vybrat lze klasické černé modely s délkou lehce pod kolena nebo naopak velmi trendy šaty peplum.

Můj tip jsou modré šaty La Femme. Mají originální střih, pěkné detaily (zdobení na ramenou nebo prostřižená záda) a moderní výraznou barvu.

Letos jsou moderní zdobené límečky, skládané sukně a nude barvy. A když spojíme vše dohromady, vzniknou krásné letní šaty.

Aktuální módní trendy vždy nabízí internetový obchod Asos. V nabídce je tolik střihů s typů šatů, že se člověk jen těžko rozhoduje, které si vybrat.

Zdroj: www.asos.com , www.tamsinlondon.cz , www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu