Pánské plavky léto 2012 – výběr toho nejlepšího

Pánské plavky léto 2012 – výběr toho nejlepšího

28. června 2012, pánské plavky, queens.cz, originální pánské plavky, plavky iron first

Sponzorované odkazy

Velké obchodní řetězce a světoznámé značky, které se zaměřují na zboží pro širokou veřejnost, nabízejí každou sezónu alespoň několik modelů pánských a dámských plavek. Léto 2012 je opět o něco pestřejší a odvážnější. Tak i pánové si mohou dopřát bláznivý či stylový kousek plavek.

New Yorkeru objevíme kolekci pánských plavek v různých výrazných barvách anebo s tradičními potisky hawajských květů. Výběr z délky pod kolena i nad kolena.

Pánské plavky nabízí také H&M. Zakoupíte zde pěkné barevné plavky s delšími nohavicemi anebo designově propracované plavky/šortky určené odvážlivcům, kteří si více potrpí na styling.

Pánské plavky online

Kde sehnat pánské plavky na internetu? Zavítat lze do obchodu andrewchristi­an.com. Značka hýří nápady a kvalitou. Zejména proslula pro plavky vyztužené, aby opticky přidaly na objemu. Zde zakoupíte především střih bez nohaviček a nebo typ plavek – boxerek.

Zcela klasické, ale kvalitní plavky seženete na www.astratex.cz . Obchod nabízí všechny střihy ve velmi střídmém a pohodlném provedení.

Příznivci street či metal stylu již jistě znají obchod coreshop.cz. Opět se letos setkáváme se vzory, které se zrodily v bouřlivé fantazii designérů a stejně tak nalézáme neutrální barvy a jednoduché potisky.

Mezi nejoblíbenější modely patří plavky od značek Iron First a Santa Cruz.

Boardshorts na pláž

Marně pátráte po originálních plavkách na surfování nebo na pouhé poflakování se po pláži? Nechcete klasické plavky s nudnými vzory? Podívejte se na stránky queens.cz, kde v sekci shorts objevíte mezi nabídkou kraťasů i tzv. boardshorts.

Doporučuji zavítat také na stránku www.my-boardshorts.com. Zde značka Quiksilver nabízí vytvořit si zcela jedinečné boardshorts dle svých představ a nechat si je na zakázku ušít.

Zdroj: www.hm.com, www.newyorker.de, www.queens.cz, www.coreshop.cz, www.astratex.czwww.andrewchristian.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu