Co s vlasy přes léto? Zaplést! / Copy a copánky

Co s vlasy přes léto? Zaplést! / Copy a copánky

5. července 2012, vlasy, účes, zaplétaný účes, trendy účes, cop, pletené vlasy, copy, letní účes, fishtail, waterfall, mermaid

Sponzorované odkazy

Přichází léto a s ním pro spoustu z nás i malý problém s vlasy. Pokud je váš účes krátký, máte skoro po starostech, ale mít dlouhé vlasy v parných dnech rozpuštěné není vždy nejpříjemnější. Máme pro vás ale skvělou, praktickou a velmi trendy variantu, jak si s vlasy můžete během léta pohrát – zaplétané účesy. Nejrůznější copánky jsou hitem a nabízejí snad nekonečně mnoho možností a stylů. Stačí mít čas, chuť a alespoň trochu šikovné prsty (nebo kamarádku) a i vy si ze svých vlasů můžete splést romantické copánky.

Klasika trochu jinak: Fishtail

Klasický cop zvládne každý, a tak určitě neuškodí malá obměna – třeba fishtail, neboli rybí ocas. Tento typ copu se plete trochu jinak než klasický cop ze tří pramenů (jak uvidíte ve videu) a výsledek vypadá o poznání zajímavěji. S tímto účesem jsme mohli vidět například i zpěvačku Rihannu, ale oblíbily si ho i další celebrity.

Dva v jednom – mermaid cop

Takzvaný mermaid cop možná na první pohled vypadá jako velmi složitý účes, k jehož vytvoření je potřeba zručného kadeřníka, ale naštěstí pro nás to tak není. Jedná se možná o jeden z nejjednodušších účesů, které vám tu dnes představujeme. Vystačíte si se znalostí klasického copánku ze tří pramenů vlasů, upletete takto copy dva a pak je jednoduše za pomoci sponek a gumičky spojíte v jeden velký cop.

Romantický vodopád

Další velmi oblíbenou variantou zaplétaných vlasů je vodopád, v originále waterfall cop, který na vlasech vytvoří jakousi kaskádu a působí neuvěřitelně romanticky a něžně. Je tak ideální třeba na romantickou vycházku v letních šatech.

Zaplétaná čelenka

Pokud jsou vaše vlasy příliš krátké na předchozí možnosti pletení, nezoufejte. I pro vás se totiž najde nejeden zaplétaný účes, například čelenka. Jedná se navíc i o velmi praktický hairstyle, díky němu vám nebudou vlasy padat do očí a můžete ho vytvořit i pokud nosíte ofinu. Pro inspiraci doporučuji fotky Jessicy Alby nebo Lauren Conrad.

Zdroje: www.youtube.com, www.wehearit.com, www.tumblr.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu