Prázdninová linie oblečení značky Flamingopark

Prázdninová linie oblečení značky Flamingopark

6. července 2012, Flamingopark, Flamingopark letní kolekce, Flamingopark léto 2012, Flamingopark e-shop, letní móda, letní oblečení, letní šaty

Sponzorované odkazy

Značka Flamingopark uvádí na trh další linii oblečení, která je určena na horké letní dny. Jedná se o elegantní , ale také velmi pohodlný ležérní styl. Viskózové chladivé materiály na ženě doslova vlají.

Modely jsou v jemných letních barvách jako je pudrová, lososová a letos velmi módní barva mint. Střihy šatů, topů i kalhot na první pohled působí jednoduše, mají však spoustu drobných detailů. Díra na palec u dlouhých rukávů, řasení na ramenou a překládané díly, to vše dodává kolekci ten pravý šmrnc. Celoplošné barvy jsou záměrné, kolekci doprovází nespočet barevných šátků a dalších doplňků, které se s jednobarevnými modely velmi dobře kombinují. Oceníte nejen variabilnost jednoduchých kousků, oblečení je navíc vyrobeno etickou cestou. Flamingopark vyrábí produkty s ohledem na lidi a životní prostředí. Zakladatelka značky Martina Gižová vybírá a vyzývá ke spolupráci jen takové nezávislé designéry a výrobce, kteří musí splňovat etický módní kodex. Flamingopark vyrábí kolekce v malém měřítku a svým dílem napomáhá k urdžení mikro ekonomiky. Cílem této značky je dělat věci uvědoměle, drží se třípilířového modelu People, Planet, Profit, tedy “lidé, planeta a až pak zisk”.

Nová kolekce oblečení a doplňků je k dostání na www.flamingopark.cz a v kamenné prodejně Flamingopark Design Boutique na Praze 1.

Fotografie: Jonathan Veselý
Styling: Mike Zachevar

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu